BENTLEY FLYING SPUR MULLINER : Κορυφαία εμπειρία Grand Touring

BENTLEY FLYING SPUR MULLINER : Κορυφαια εμπειρια Grand Touring


Bentley

Η Bentley παρουσιασε τη νεα Flying Spur Mulliner, την πρωτη εξηλεκτρισμενη Bentley που επιμελειται η Mulliner, στην περιφημη Monterey Car Week, την παραδοσιακη συναθροιση των φιλων του αυτοκινητου, στην Καλιφορνια.

Η πιο πολυτελης Flying Spur μεχρι σημερα, κατασκευαζεται χειροποιητα στη Μεγαλη Βρετανια. Ως ναυαρχιδα της γκαμας της Bentley, η νεα Flying Spur Mulliner απευθυνεται στους πελατες της μαρκας που επιθυμουν το αυτοκινητο τους να τους εκφραζει απολυτα, με εντονα στοιχεια εξατομικευσης.

Flying Spur Mulliner 2 BENTLEY FLYING SPUR MULLINER : Κορυφαια εμπειρια Grand Touring

Εξωτερικα, οι υπεροχες λεπτομερειες περιλαμβανουν αποκλειστικες ζαντες 22 ιντσων Mulliner, σε γκρι χρωμα και στιλβωμενο φινιρισμα, με τα Bentley καπακια των ζαντων να παραμενουν μονιμα οριζοντιωμενα καθως περιστρεφονται οι τροχοι. Η “Double Diamond” μπροστινη μασκα, συνδυαζεται με χρωμιωμενη γριλια στο κατω μερος και ειδικα σχεδιασμενους αεραγωγους Mulliner. Το εμβληματικο Bentley Flying B, αναπτυσσεται ηλεκτρικα και ειναι φωτιζομενο.

Flying Spur Mulliner 16 BENTLEY FLYING SPUR MULLINER : Κορυφαια εμπειρια Grand Touring

Στο εσωτερικο, φωτιζομενοι μαρσπιεδες υποδεχονται τους επιβατες με το που ανοιξουν την πορτα, σε μια καμπινα που προσφερεται σε οκτω διαφορετικους, τριχρωμους συνδυασμους. Ενα παραδειγμα τριχρωμου εσωτερικου ειναι το Ascot: συνδυασμος δερματος σε Imperial Blue στο ταμπλο, τον πινακα οργανων, τις επενδυσεις στις πορτες και την οροφη, με ελαφρα μπεζ δερμα Camel, ως επενδυση στα καθισματα. Λευκες ραφες και γαζια, προσθετουν το τριτο χρωμα.

Flying Spur Mulliner 5 BENTLEY FLYING SPUR MULLINER : Κορυφαια εμπειρια Grand Touring

Το πολυτελες καπιτονε εσωτερικο “Diamond-in-Diamond” περιλαμβανει μια διαδικασια κεντηματος που χρειαστηκε ουτε λιγο ουτε πολυ 18 μηνες για να αναπτυχθει. Καθε αδαμαντινο μοτιβο στην καπιτονε επιφανεια περιεχει ακριβως 712 μεμονωμενες βελονιες – η καθεμια ευθυγραμμισμενη στο κεντρο του μοτιβου, σε μια επιδειξη δεξιοτεχνιας και πολυτελειας.

Flying Spur Mulliner 9 BENTLEY FLYING SPUR MULLINER : Κορυφαια εμπειρια Grand Touring

Η κορυφαια πολυτελεια της Bentley συνεχιζεται στον πινακα οργανων LED, με κομψα νεα και αποκλειστικα γραφικα Mulliner. Η περιφημη πλεον περιστρεφομενη οθονη Bentley, τα σπορ πενταλ, το θερμαινομενο τριακτινο τιμονι σε δυο χρωματικους τονους και η πανοραμικη ηλιοροφη, προσθετουν ακομη περισσοτερο στην πολυτελη ατμοσφαιρα. Μοναδικα Mulliner τραπεζια πικ-νικ που εκτεινονται ηλεκτρικα με το πατημα ενος κουμπιου, ειναι τοποθετημενα στις πλατες των μπροστινων καθισματων.

Βλεπε επισης

JEEP2BUNEARTHED Αυτο το Jeep εμεινε θαμμενο για 40 χρονια στην αμμο

Flying Spur Mulliner 8 BENTLEY FLYING SPUR MULLINER : Κορυφαια εμπειρια Grand Touring

Οι πελατες των Flying Spur Mulliner λαμβανουν κλειδια με δερματινη επενδυση σε ενα μοναδικο, χειροποιητο κουτι παρουσιασης με επωνυμια Mulliner, το οποιο ταιριαζει με την τριχρωμη διακοσμηση καμπινας του αυτοκινητου τους.

Flying Spur Mulliner 6 BENTLEY FLYING SPUR MULLINER : Κορυφαια εμπειρια Grand Touring

Η Flying Spur Mulliner διατιθεται με τους εγνωσμενης αξιας κινητηρες V8 και W12 της Bentley, καθως και τον νεο V6 Hybrid. Με τον W12 των 6,0 λιτρων, διπλου υπερσυμπιεστη, η Flying Spur Mulliner επιταχυνει απο 0-100 χλμ./ωρα σε 3,8 δευτερολεπτα, με την τελικη ταχυτητα στα 337 χλμ./ωρα. Η νεα γενια 4,0 λιτρων, διπλα υπερτροφοδοτουμενου V8, εχει τελικη ταχυτητα 318 χλμ./ωρα και επιταχυνση 0-100 χλμ./ωρα σε 4,1 δευτερολεπτα. Ο νεος V6 Hybrid επιταχυνει 0-100 χλμ./ωρα σε 4,3 δευτερολεπτα, με την τελικη ταχυτητα στα 285 χλμ./ωρα.

Flying Spur Mulliner 7 BENTLEY FLYING SPUR MULLINER : Κορυφαια εμπειρια Grand Touring

Η Bentley Mulliner ειναι το ιδιαιτερο τμημα της εταιρειας για παραγγελιες και παραλληλα ο παλαιοτερος κατασκευαστης αμαξωματων στον κοσμο. Συνωνυμο της κορυφαιας πολυτελειας, η νεα Flying Spur Mulliner ειναι μολις το τριτο μελος της νεοσυστατης οικογενειας Bentley Mulliner Collections, διπλα στις υπεροχες Continental GT και Continental GT Convertible.



Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!