Drift Sunday ή αλλιώς : Κυριακή στο έρημο χωριό με ένα R33!


Επιτελους Κυριακη με βροχουλα μπαλα και ατελειωτο cocooning που λενε και στο χωριο μου, οποτε τι καλυτερο απο ενα… χαλαρωτικο βιντεο με ενα R33 Skyline να ντριφταρει στην ερημια;
Το R33 ειναι το λιγοτερο δημοφιλες Skyline της Nissan παρα την διαχρονικη εμφανιση την εξαιρετικη αποδοση και βεβαια τα φανταστικα χαρακτηριστικα οδηγησης αφου τοσο το  R32 και περισσοτερο το R34 του εκλεψαν την δοξα οντας ακομα πιο θρυλικα.
Οσον αφορα συγκεκριμενο Skyline προκειται για ενα GTS-T, που κυκλοφορησε στα μεσα της δεκαετιας του \’90 και σε αντιθεση με ακριβοτερο GT-R, ειναι πισωκινητο, που σημαινει οτι ειναι γεννημενο για πλαγιολισθηση.


Το Nissan Skyline GTS-T φορα εναν υπερτροφοδοτουμενο επιπεδο εξακυλινδρο (straight six) κινητηρα που αποδιδει 246 ιππους, αλλα το συγκεκριμενο εχει πειραχτει με αποτελεσμα να φτασει τους 300 ιππους για περισσοτερο δραμα και ατελειωτη πλαγιολισθηση. Οτι καλυτερο δηλαδη για τα ματια μας και τα αυτια μας. Απολαυστε λοιπον τον τυχερο ιδιοκτητη του σπανιου R33 που δειχνει να το …κατεχει και το χαιρεται οπως πρεπει.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=N5qp5uWar_U]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!