H Fiat Professional βάζει τον Chuck Norris να καθαρίσει τον ανταγωνισμό

Ειναι παγκοσμιως γνωστο οτι αυτοκινητα εφευρεθηκαν για να προσπαθησει κανεις να ξεφυγει απο τον Τσακ Νορις. Η οτι τα αυτοκινητα κοιτουν το δρομο κι απ\’ τις δυο μεριες μηπως περναει ο Τσακ Νορις. Η οτι ο Τσακ Νορις εσπασε το ρεκορ πιστας του Nurburgring με 4:22:12, με τα ποδια. Η οτι ο Τσακ Νορις δεν χρειαζεται αυτοκινητο, επειδη ειναι ηδη εκει που θελει. 

Με αυτα και με αυτα, ειναι unfair για τον ανταγωνισμο η συνεργασια που ανακοινωσε η Fiat Professional με τον Chuck Norris, τον διασημο Αμερικανο ηθοποιο, παραγωγο ταινιων και μαστερ πολεμικων τεχνων. Ο εξαιρετικα δημοφιλης ηθοποιος θα ειναι το κεντρικο προσωπο της μαρκας στη νεα ψηφιακη της καμπανια, η οποια θα ειναι στον αερα μεσα στον Ιουνιο. Για την ακριβεια, η Fiat Professional ΝΟΜΙΖΕΙ οτι συνεργαζεται με τον Τσακ Νορις. Αυτος συνεργαστηκε ηδη μαζι της.


Τα τελευταια χρονια στην πετυχημενη τηλεοπτικη και κινηματογραφικη του καριερα, εχει προστεθει και η δημοτικοτητα του στο διαδικτυο. Απο το 2005, ο δυναμικος χαρακτηρας του Chuck Norris εχει δωσει τροφη για ιδιαιτερα εμπνευσμενα και γνωστα ανεκδοτα, τα οποια δημιουργησαν ενα viral φαινομενο, γνωστο ως \”Chuck Norris facts\”.

Το διαδικτυο εχει κυριολεκτικα γεμισει απο memes τα οποια αποδιδουν στον γνωστο ηθοποιο διαφορα υπερανθρωπα κατορθωματα, με απιστευτη απηχηση σε ενα ιδιαιτερα μεγαλο κοινο. Η αναζητηση για τον ηθοποιο αγγιζει περιπου τα 12 εκατομμυρια αποτελεσματα στο Google και 880,000 στο YouTube με εκατομμυρια προβολες. Η σελιδα του στο Facebook εχει σχεδον 6,5 εκατομμυρια \”likes\” σε 45 χωρες. Προκειται για ενα παγκοσμιο φαινομενο που μεταδιδει ενα ισχυρο μηνυμα αποφασιστικοτητας, δυναμης και αφοσιωσης.

Τα παραπανω χαρακτηριστικα κανουν τον Chuck Norris τον καταλληλοτερο εκφραστη της Fiat Professional, η οποια ξεχωριζει στην κατηγορια της χαρη στις ιδιες αξιες: αποφασιστικοτητα, αξιοπιστια, δυναμισμος, ικανοτητα και αμεσοτητα απεναντι στον πελατη. Αξιζει να σημειωθει οτι ερευνα που διεξηχθη στην Ευρωπη εχει δειξει οτι ο Chuck Norris ειναι ο καλυτερος πρεσβευτης της μαρκας με βαση τη σχετικοτητα, τη συναφεια και την απηχηση στους επαγγελματιες πελατες. Οπως τονιζει και το μηνυμα της καμπανιας: Ευτυχως, δεν χρειαζεται να εισαι ο Chuck Norris η να διαθετεις τις υπερανθρωπες ικανοτητες του για να υπερεχεις σε αυτο που κανεις. Απλως εμπιστευσου την πληρη σειρα της Fiat Professional που ικανοποιει τις πραγματικες αναγκες του επαγγελματια.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!