H Ford συνεργάζεται με τα Γερμανικά Ταχυδρομεία για την παραγωγή Ηλεκτρικών Van


Η Ford ανακοινωσε συνεργασια με τα Γερμανικα Ταχυδρομεια με σκοπο τη δημιουργια ενος ηλεκτρικου ταχυδρομικου Van. Η βαση, πανω στην οποια θα τοποθετηθει ενας ηλεκτροκινητηρας, θα ειναι το πλαισιο του Ford Transit, διαμορφωμενο να πληροι τις προδιαγραφες ταχυδρομικων διανομων.

Η θυγατρικη της Deutsche Post (Γερμανικα Ταχυδρομεια) StreetScooter GmbH και η Ford-Werke GmbH θα συνεργαστουν στην παραγωγη ηλεκτρικων οχηματων για χρηση σε υπηρεσιες διανομων. 
Η Deutsche Post εχει ηδη αφησει το αποτυπωμα της στα μικρα van με τη σχεδιαση και κατασκευη του StreetScooter μηδενικων ρυπων, και τωρα, και οι δυο εταιροι ενωνουν τις προσπαθειες τους σε ενα project μεγαλυτερου οχηματος. Το πλαισιο του Ford Transit θα αποτελεσει τη βαση, πανω στην οποια θα προστεθει ενα ηλεκτρικο συστημα κινησης με μπαταρια, ενω η  δομη του αμαξωματος θα πληροι τις προδιαγραφες των Deutsche Post και DHL Paket.
Η εναρξη παραγωγης προγραμματιζεται για τον Ιουλιο του 2017. Πριν το τελος του 2018 τουλαχιστον 2.500 οχηματα θα υποστηριξουν τις υπηρεσιες αστικων διανομων του Deutsche Post DHL Group. Με τετοιο ογκο, η κοινοπραξια θα γινει ο μεγαλυτερος κατασκευαστης ηλεκτρικων οχηματων μπαταριας για διανομες μεσαιου τυπου στην Ευρωπη.
Η Ford με το Deutsche Post DHL Group μοιραζονται τον ιδιο στοχο: μειωση των εκπομπων ρυπων και δημιουργια νεων κυκλοφοριακων λυσεων στις μετακινησεις του μελλοντος. Η νεα συνεργασια ειναι ενα σημαντικο και χειροπιαστο βημα στην επιτευξη αυτων των στοχων.
«Η ηλεκτρικη μετακινηση (E-Mobility) και οι καινοτομες κυκλοφοριακες λυσεις για αστικες περιοχες ειναι σημαντικοι παραγοντες καθως μεταμορφωνουμε την επιχειρηση μας για να ανταποκριθουμε στις μελλοντικες προκλησεις,» σχολιασε ο Steven Armstrong, group vice president & president Ευρωπης, Μεσης Ανατολης και Αφρικης,της Ford Motor Company. «Σαν κορυφαιοι παικτες στην Ευρωπη στον τομεα επαγγελματικων οχηματων, αυτη η συνεργασια εκμεταλλευεται αριστα τα πλεονεκτηματα μας, ενω μεσω των StreetScooter και Deutsche Post DHL Group δημιουργουμε μια εκπληκτικη συνεργασια και ενα παγκοσμιο δικτυο.» 
«Θεωρω οτι αυτη τη συνεργασια ενισχυει σημαντικα την ηλεκτροκινηση για τον τομεα μεταφορων στη Γερμανια», σχολιαζει ο Jürgen Gerdes, μελος εκτελεστικου συμβουλιου της Deutsche Post AG. «Αυτο το βημα υπογραμμιζει οτι η Deutsche Post ειναι ενας καινοτομος ηγετης. Θα ανακουφισει τα κεντρα των πολεων και θα βελτιωσει την ποιοτητα ζωης των κατοικων. Θα συνεχισουμε την προσπαθεια για υπηρεσιες logistics χωρις εκπομπες CO2!»
Επιπλεον της νεας γραμμης συναρμολογησης η υπαρχουσα παραγωγη των μοντελων StreetScooter θα επεκταθει σημαντικα οπως εχει ηδη ανακοινωθει. Η StreetScooter GmbH σχεδιαζει την παραγωγη 20.000 μοναδων ετησιως αυτου του επιτυχημενου, μικρου ηλεκτρικου van διανομων σε διαφορετικες εκδοσεις στο Aachen και σε μια αλλη περιοχη της Βορειας Ρηνανιας-Βεστφαλιας. Σημερα, κυκλοφορουν ηδη 2.500 StreetScooter για τη Deutsche Post σε ολη τη Γερμανια. Ολο και περισσοτεροι υποψηφιοι αγοραστες απο αλλες υπηρεσιες εκδηλωνουν το ενδιαφερον τους η εχουν ηδη παραλαβει τα StreetScooters για να μετατρεψουν τη λειτουργια των στολων τους σε μηδενικων ρυπων.


Deutsche Post – Die Post für Deutschland
Η Deutsche Post ειναι ο μεγαλυτερος παροχος ταχυδρομικων υπηρεσιων στην Ευρωπη και Νο1  στις διανομες αλληλογραφιας και πακετων στη Γερμανικη αγορα. Με ενα ισχυρο Deutsche Post brand και ανθρωπινο δυναμικο περιπου 150.000 εργαζομενων αφοσιωμενων στην αριστη παροχη υπηρεσιων, η εταιρεια αναγνωριζεται ως “Die Post für Deutschland” και παγκοσμιος παικτης στη διανομη αλληλογραφιας και αγαθων. Το portfolio της Deutsche Post συνδυαζει το παρον και το μελλον των ταχυδρομικων υπηρεσιων και επικοινωνιων, απο διανομη αλληλογραφιας και πακετων μεχρι ασφαλη ψηφιακη επικοινωνια και διαλεκτικο μαρκετινγκ για ιδιωτες και επαγγελματιες πελατες. Η εταιρεια ειναι πρωτοπορος σε νεες ταχυδρομικες τεχνολογιες, σε μεταφορες χωρις εκπομπες CO2 και σε λυσεις e-commerce & logistics.
Η Deutsche Post ειναι παρακλαδι του Deutsche Post DHL Group. Το Group δημιουργησε εσοδα πανω απο 57 δις ευρω το 2016.
Ford-Werke GmbH
Η Ford-Werke GmbH ειναι μια Γερμανικη εταιρεια αυτοκινητων με εδρα στην Κολωνια. Η εταιρεια απασχολει πανω απο 24.000 ατομα σε εγκαταστασεις της στην Κολωνια και στο Saarlouis. Απο το 1925 που ιδρυθηκε, εχει κατασκευασει πανω απο 40 εκατομμυρια οχηματα. Για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τα προϊοντα Ford επισκεφθειτε το www.ford.de 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!