H Hyundai εγκαινιάζει το νέο θεματικό χώρο (Motorstudio Hanam) στη Νότια Κορέα

Το Motorstudio Hanam αποτελει το τριτο Motorstudio της Hyundai Motor και στεγαζεται σε ενα νεοκτιστο πολιτιστικο συγκροτημα
Η Hyundai διερευνα το μελλον της αυτοκινησης με την παγκοσμια πρωτη παρουσιαση του Project IONIQ

Η Hyundai Motor εγκαινιασε το τριτο κατα σειρα «Motorstudio», εναν χωρο εμπειριας της μαρκας, στην πολη της Hanam, 30 χιλιομετρα ανατολικα της Σεουλ στη Νοτια Κορεα.

Ακολουθωντας τη θεματολογια των Motorstudios στη Σεουλ και τη Μοσχα, ο γιγαντιαιος χωρος των 442m2 της Hanam, θα προσφερει στους επισκεπτες μια διαφοροποιημενη εμπειρια της μαρκας, εξερευνωντας καινοτομα θεματα που σχετιζονται με την Hyundai Motor. Το Motorstudio βρισκεται μεσα σε ενα νεοκτιστο πολιτιστικο συγκροτημα που διαθετει επισης γραφεια επιχειρησεων καθως και ενα εμπορικο κεντρο.

Η Hyundai Motor δημιουργησε το πρωτο Motorstudio στη Σεουλ για να εξερευνησει τα αυτοκινητα και τον πολιτισμο, παρουσιαζοντας εναν πειραματικο και δημιουργικο χωρο, οπου οι επισκεπτες μπορουν να βιωσουν το αυτοκινητο σε ενα εντελως νεο και εμπνευσμενο πλαισιο μεσω της μουσικης, της τεχνης και διαδραστικων εκθεματων. Η ιδεα αυτη συνεχιστηκε με το ανοιγμα του Hyundai Motorstudio στη Μοσχα, στο οποιο η εμπνευση και η καινοτομια συνδυαζονται για να επικοινωνησουν το σημαντικο ρολο που το αυτοκινητο θα παιξει στην καθημερινοτητα μας.


Τωρα, με το ανοιγμα του Hyundai Motorstudio στη Hanam, η Hyundai Motor θα διερευνησει τη μελλοντικη αυτοκινηση μεσω του «Project IONIQ». Το «Project IONIQ» ειναι ενα μακροπροθεσμο σχεδιο ερευνας και αναπτυξης που θα ενισχυσει τις ζωες των πελατων της Hyundai.

\”Το Hyundai Motorstudio στη Hanam μας επιτρεπει να επικοινωνουμε απευθειας στους πελατες μας τις μελλοντικες τεχνολογιες και τα αποτελεσματα των ερευνων της Hyundai Motor. Θα δημιουργουμε συνεχως νεα και καινοτομα εκθεματα στα Motorstudios που θα  ακολουθησουν» δηλωσε ο κ. Won-Hong Cho, Executive Vice President της Hyundai Motor.

Υπογραμμιζοντας το οραμα του Project IONIQ «Ελευθερια στην αυτοκινηση», ενας υπερμεγεθης τοιχος προβολης καλυπτει τους τοιχους και την οροφη του studio εκφραζοντας την ενεργεια της φυσης και της ελευθεριας. Οι εικονες που προβαλλονται σε ολο τον χωρο επικοινωνουν την ελευθερη και καινοτομο αυτοκινηση του μελλοντος που προχωρα περα απο τους περιορισμους του χρονου και του χωρου.

Το Hyundai Motorstudio Hanam παρουσιαζει στους επισκεπτες τις ηλεκτρικες και υβριδικες εκδοσεις του μοντελου IONIQ, αποδεικνυοντας οτι δεν μονο ενα αυτοκινητο, αλλα και ενας «κινητηριος μηχανισμος». Ενας διαδραστικος σταθμος φορτισης επιτρεπει στους επισκεπτες να βιωσουν την ευκολια της οικιακης φορτισης ενος IONIQ Electric σε ενα καλλιτεχνικο και συναρπαστικο χωρο.

Επιπλεον, ενα IONIQ με εγκαρσια τομη κατα μηκος του αμαξωματος, αποκαλυπτει το χαμηλοτερο μερος του συστηματος μεταδοσης του IONIQ Electric για να βοηθησει τους επισκεπτες να κατανοησουν τη ροη της ενεργειας και τους τροπους οδηγησης ενος ηλεκτρικου οχηματος. Προχωρωντας προς το Design Studio, οι επισκεπτες μπορουν να δουν και να επεξεργαστουν τα εξωτερικα και εσωτερικα υλικα των μοντελων IONIQ και επιπλεον να επιλεξουν ενα μοντελο IONIQ για ενα test drive – και ολα αυτα χωρις την οποιαδηποτε υποχρεωση αγορας.

Επιπλεον, η Hyundai Motor εχει ενισχυθει απο συνεργατες ειδικους (Gurus) στην κουλτουρα των αυτοκινητων. Θα ειναι διαθεσιμοι σε ειδικα σχεδιασμενα «Guru Bars» για την καθοδηγηση και ενημερωση των επισκεπτων.

Μεσω του Project IONIQ, η Hyundai Motor προσπαθει να μεταφερει την ιδεα της «Ελευθεριας στην αυτοκινηση» μεσα απο τεσσερις βασικες κατευθυνσεις (α) την ελευθερια ως αβιαστη προσβαση στην αυτοκινηση οποτεδηποτε και οπουδηποτε (β) την ελευθερια της καθημερινης και εν κινησει συνδεσιμοτητας (γ) την ελευθερια απο ατυχηματα και δυσχερειες και (δ) την ελευθερια απο τη ρυπανση του περιβαλλοντος και την σπαταλη των ενεργειακων πορων.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!