H Nissan μας αποκαλύπτει τρεις πολεμικές μηχανές του χειμώνα


Με αφορμη το Σαλονι Αυτοκινητου του Σικαγο,  η Nissan προσδιδει σε τρια απο τα πλεον δημοφιλη crossovers της, μια χειμερινη  “πολεμικη” διασταση, με την κωδικη ονομασια  “Winter Warrior” crossovers.

Tα συγκεκριμενα πρωτοτυπα Pathfinder, Μurano και Rogue (η εκδοχη του X-Trail στην αντιπερα οχθη του Ατλαντικου), αποκτουν ενα ανταγωνιστικο πλεονεκτημα στον παγο και το χιονι, εξοπλισμενα με ερπυστριες χιονιου, ειδικο εξοπλισμο και μοναδικη εμφανιση.

Τα “Winter Warrior” crossovers, εξοπλιζονται με ειδικα συστηματα πεδησης και κυλισης βαρεως τυπου,  σε χρωμα μαυρο, τυπου ματ. Με ερπυστριες της DOMINATOR®, διαστασεων  48Χ30Χ15 ιντσων σε μηκος, υψος και πλατος αντιστοιχως και με ειδικες αναρτησεις  για να τις φιλοξενησουν, τα πρωτοτυπα της Nissan καταφερνουν να “πολεμησουν” στο χειμωνιατικο τοπιο και να συναρπασουν με τις επιδοσεις τους.

Απολαυστε στιγμιοτυπα απο τη δραση των Nissan “Winter Warriors”
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=rlngBUYBpwc]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!