H Renault Sport Formula 1 Team επέλεξε ένα μοναδικό τρόπο για να παρουσιάσει τα νέα χρώματα της ομάδας

Η επιστροφη της Renault σε επιπεδο πληρους  εμπλοκης στη Formula 1 αποτελει μια απο τις σημαντικοτερες ειδησεις για τη σαιζον που ξεκινα. Η Renault Sport Formula 1 Team, επελεξε ενα μοναδικο τροπο για να αποκαλυψει τα χρωματα του μονοθεσιου (R.S. 16) με το οποιο θα βρεθει στο grid της Μελβουρνης για τον πρωτο αγωνα της χρονιας την Κυριακη 20 Μαρτιου.
Οι οδηγοι της ομαδας Kevin Magnussen και Jolyon Palmer ενωσαν τις δυναμεις τους με την πρωταθλητρια του surf Ellie-Jean Coffey για να αποκαλυψουν τη νεα εικονα του μονοθεσιου, βασικο χαρακτηριστικο του οποιου ειναι το χρυσο-κιτρινο χρωμα της Renault, το οποιο τονιζεται απο τις μαυρες λεπτομερειες στα αεροδυναμικα στοιχεια.
Η επιλογη αυτου του πρωτοτυπου τροπου παρουσιασης των νεων χρωματων, σαν σκοπο εχει να προσελκυσει ενα ευρυτερο κοινο νεων ανθρωπων που δεν εχουν απαραιτητα στενη σχεση με τον μηχανοκινητο αθλητισμο και παραλληλα αποτελει ακομα μια εκφραση του ξεχωριστου πνευματος και τροπου σκεψης της Renault σε επιπεδο τεχνολογιας, αλλα και επικοινωνιας.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fg1kj0E93JA]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!