H YOKOHAMA παρουσίασε ελαστικό με… έλαιο πορτοκαλιού!

Η ΥΟΚΟΗΑΜΑ  συμμετειχε στο 87ο Διεθνες Σαλονι Αυτοκινητου της Γενευης, παρουσιαζοντας την τελευταια λεξη της τεχνολογιας στον τομεα των ελαστικων.

Συγκεκριμενα, στο περιπτερο της Ιαπωνικης φιρμας ελαστικων, παρουσιαστηκε το ελαστικο BluEarth ES-32, σχεδιασμενο για να φερει την επανασταση στα συμβατικα ελαστικα με τις υψηλες επιδοσεις του ως προς την εξοικονομηση καυσιμου, την φιλικοτητα προς το περιβαλλον, αλλα και με την εξαιρετικη προσφυση του, χαρη στην πρωτοποριακη τεχνολογια μιξης καουτσουκ με ελαιο πορτοκαλιου. Επιπλεον, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ παρουσιασε και την σειρα BluEarth RV-02, αποκλειστικα για Crossover, SUV και πολυμορφικα, που προσφερει αριστη προσφυση σε βρεγμενο εδαφος, μεγαλη οικονομια καυσιμου και ανεση στην κυλιση.


Οι επισκεπτες στο περιπτερο της ΥΟΚΟΗΑΜΑ, ειχαν τη δυνατοτητα να δουν και μια ειδικα διαμορφωμενη πτερυγα που ηταν αφιερωμενη  στην χορηγικη συμφωνια της φιρμας με την Chelsea, την παγκοσμιου φημης ποδοσφαιρικη ομαδα ποδοσφαιρου στην Premier League.


Σχεδιασμενη με το απολυτο κριτηριο της υψηλης αποδοσης, η πλουσια γκαμα των ελαστικων της ΥΟΚΟΗΑΜΑ εχει σχεδιαστει και κατασκευαστει για να ανταποκρινεται πληρως στις απαιτησεις του οδηγου αλλα και του αυτοκινητου. Η ακριβης αποκριση στις στροφες, η ασφαλεια, η τελεια προσφυση και η πραγματικη αισθηση του δρομου που προσφερουν στον οδηγο, ειναι μερικα μονο απο τα χαρακτηριστικα της υψηλης τεχνολογιας των ελαστικων ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Η εταιρεια ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισαγει και διανεμει τα υψηλης ποιοτητας ελαστικα ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνικη αγορα, απο το 1957.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!