Jeep Renegade και Jeep Wrangler : Τα αγαπημένα SUV και 4X4 των Γερμανών

Οι οδηγοι των SUV και 4Χ4 στη Γερμανια, ψηφισαν τα καλυτερα οχηματα ελευθερου χρονου και ανεβασαν το Jeep Renegade και το Jeep Wrangler στο βαθρο για μια ακομα χρονια αναμεσα σε 170 διαγωνιζομενα οχηματα απο 10 κατηγοριες, αναγνωριζοντας τις εντυπωσιακες ικανοτητες, την πολυτελεια και την αξιοπιστια τους.


Η ιδιαιτερα σημαντικη ψηφοφορια εγινε αναμεσα οχι σε απλους αναγνωστες αλλα στους οδηγους SUV και 4Χ4 οχηματων του εξειδικευμενου περιοδικου Auto Bild allrad οι οποιοι, βασιζομενοι στην εμπειρια τους κληθηκαν να αναδειξουν τα καλυτερα οχηματα της κατηγοριας.


Το Jeep Renegade πετυχε το απολυτο ρεκορ και βρεθηκε στο TOP 3 των επιλογων των οδηγων για Off Road και SUV οχηματα μεχρι 30.000€, για τριτη συνεχομενη χρονια,  αποδεικνυοντας οτι οι επιδοσεις του, εντος και εκτος δρομου, και ο αναλλοιωτος Jeep χαρακτηρας του συνεχιζουν να μαγευουν τους οδηγους.



Στην ιδια ψηφοφορια, του περιοδικου Auto Bild Allrad, το εμβληματικο Jeep Wrangler, ο πραγματικος απογονος του πρωτου Jeep, Willys-Overland MB του 1941, κατεκτησε την πρωτη θεση στα SUV και 4Χ4 εισαγωγης απο 30.000 εως 50.000€.


Jeep Value
Το Jeep Renegade και το Jeep Wrangler, τα αυθεντικα Jeep με τις εντυπωσιακες επιδοσεις εντος και εκτος δρομου, με την μεγαλη κληρονομια και την ικανοτητα να προσφερουν απολυτες συγκινησεις στους οδηγους, εχουν σαρωσει τα βραβεια σε ολο τον κοσμο και προσφερονται στην Ελλαδα με το προγραμμα Jeep Value το οποιο εξασφαλιζει εγγυημενη επαναγορα απο την Jeep σε προσυμφωνημενη τιμη και για διαστημα πεντε ετων απο την πρωτη ημερα κυκλοφοριας, σε περιπτωση που οι πελατες θελουν απλα να τα επιστρεψουν η να τα ανταλλαξουν με καποιο αλλο μοντελο.

Το Jeep Value παρεχεται ασχετα απο τον τροπο αγορας του αυτοκινητου – μετρητα η χρηματοδοτηση – συνδυαζεται με ολα τα προνομιακα χρηματοδοτικα προγραμματα της Jeep και εξασφαλιζει στον κατοχο, τιμη επαναγορας που ξεπερνα κατα πολυ τον μεσο ορο που ισχυει σημερα στο ελευθερο εμποριο.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!