Peugeot Besikos, η νέα κάθετη μονάδα της γαλλικής μάρκας στα Β.Π.

Την διανομη της Peugeot στα Βορεια Προαστια του νομου Αττικης ανελαβε η εταιρεια Peugeot Besikos A.E. απο την 1η Ιουλιου 2019. Η εταιρεια Besikos ιδρυθηκε το 1978 και δραστηριοποιειται απο τοτε στην εμπορια αυτοκινητων,  προσφεροντας υψηλης ποιοτητας προϊοντα και υπηρεσιες. Μεσα σε 42 χρονια εμπειριας εχει χαραξει μια πορεια που χαρακτηριζουν η αξιοπιστια, η συγχρονη αντιληψη, η εμπιστοσυνη και η συνεπεια προς τον καταναλωτη και επιπλεον η υψηλη εξιδικευση στον τομεα των After Sales υπηρεσιων.   


H Peugeot Besikos  βρισκεται στην Κηφισια επι της Λεωφορου Κηφισιας 323 και διαθετει μια υπερσυγχρονη καθετη μοναδα με εκθεση, συνεργειο και φανοποιειο, ενω το ανθρωπινο δυναμικο της ειναι αριστα καταρτισμενο και διακρινεται για την υπευθυνοτητα και τον επαγγελματισμο του. Οι εγκαταστασεις του νεου διανομεα της Peugeot φιλοξενουν ολα τα νεα μοντελα της γαλλικης μαρκας ενω διατιθεται στολος δοκιμαστικης οδηγησης και αυτοκινητων αντικαταστασης για τους πελατες της. 



Οι αρχες που διεπουν την εταιρεια Peugeot Besikos A.E. ευθυγραμμιζονται απολυτα με τη φιλοσοφια του Ομιλου Συγγελιδη, επισημου εισαγωγεα της Peugeot, που συνεχιζει ακαταπαυστα να στηριζει την επεκταση της γαλλικης φιρμας στην Ελλαδα, καθιερωνοντας την θεση της μαρκας στην κορυφη της ελληνικης αγορας αλλα και κερδιζοντας συνεχως διεθνεις βραβευσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!