Tο Subaru Forester ανακηρύχθηκε SUV της χρονιάς στον Καναδά!

Ο Συνδεσμος Δημοσιογραφων Αυτοκινητου του Καναδα (AJAC) επελεξε το Subaru Forester 17ΜΥ ως το κορυφαιο στην κατηγορια του στα SUV. Ενα βραβειο μεγαλης σημασιας για διττους λογους. Πρωτον γιατι μιλαμε για τον αφιλοξενο καιρο του Καναδα που τεσταρει την αξιοπιστια με τις πολικες θερμοκρασιες και το παγωμενο οδοστρωμα, που κανει την τετρακινηση του Subaru να δοκιμαζεται. Δευτερον γιατι η αξιολογηση δεν γινεται μονο απο δημοσιογραφους, αλλα και απο απλους πολιτες που εχουν την ευκαιρια να το οδηγησουν βγαζοντας τα ασφαλη συμπερασματα τους.

Τον περασμενο Δεκεμβριο, το Subaru Forester 2017 ειχε ηδη διακριθει ως το Καλυτερο Νεο Μικρο SUV στον Καναδα και ηταν ενας απο τους τρεις φιναλιστ που συναγωνιζονταν για τον κορυφαιο τιτλο του AJAC για το SUV της Χρονιας.
Το νεο Forester διαθετει ενα ασυναγωνιστο συνδυασμο ικανοτητων για να ανταπεξερχεται σε οποιοδηποτε δρομο και κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες, με ανωτερη αξιοπιστια και προηγμενα χαρακτηριστικα ασφαλειας. Χαρη σε αυτες τις αρετες, το Ινστιτουτο Οδικης Ασφαλειας του απονεμει την κορυφαια βαθμολογια TOP SAFETY PICK για 11 συναπτα ετη (2007-2017).


Το προγραμμα αξιολογησης του AJAC για την αναδειξη του Καναδικου SUV της χρονιας, εκτος απο δημοσιογραφους περιλαμβανει και πολιτες που οδηγουν το αυτοκινητο σε δημοσιους δρομους, προκειμενου να παρεχει αξιοπιστες συγκριτικες πληροφοριες σχετικα με τα νεα μοντελα της αγορας. Οι αξιολογησεις των δημοσιογραφων βασιζονται σε λεπτομερη κριτηρια εφ’ ολης της υλης, απο τα χαρακτηριστικα ασφαλειας εως την χωρητικοτητα των αποθηκευτικων χωρων, ωστε οι υποψηφιοι αγοραστες να μπορουν να επιλεξουν τα καλυτερα νεα αυτοκινητα στις διαφορες κατηγοριες.


\”Η διακριση του Subaru Forester 2017 ως το SUV της χρονιας για τον Καναδα ερχεται μετα απο ενα εξαιρετικο ετος\”, δηλωσε ο Shiro Ohta, Προεδρος και Διευθυνων Συμβουλος της Subaru Canada Inc. 
\”Το 2016, η Subaru ειχε μια πρωτοφανη επιτυχια στις πωλησεις και αυτο το βραβειο απο τον AJAC ειναι ενα υπεροχο αφιερωμα στο Subaru Forester καθως και σε ολες τις προσφατες επιτυχιες μας.\”


Με τα προσφατα βραβεια του AJAC, το ενα που ανεδειξε το Legacy 2015 ως Καναδικο Αυτοκινητο της Χρονιας και το αλλο που ανεδειξε το Outback 2015 ως Καλυτερο Νεο SUV (κατω απο 35.000$), τοσο οι ειδικοι οσο και οι καταναλωτες συμφωνουν οτι τα αυτοκινητα της Subaru επιδεικνυουν ενα εμπνευσμενο συνδυασμο ασφαλειας, επιδοσεων και αξιοπιστιας.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!