Αναγκαστική αλλαγή του τραυματία Gareth Bale με μια… 24χρονη αρτοποιό!

Η Nissan,  επισημος Παγκοσμιος Αυτοκινητικος  Χορηγος του  UEFA Champions League, ανακοινωσε πως στο επομενο διαφημιστικο σποτ θα συμμετεχουν  ο Παγκοσμιος Πρεσβευτης της και ασσος της Manchester City F.C  Sergio Agüero και η Ana Rueda Hernandez,  μια φοιτητρια απο τη Μαδριτη  που εργαζεται ως part – time αρτοποιος !

Η 24χρονη ποδοσφαιροφιλη Ισπανιδα, επιλεχθηκε απο τη Nissan για να αντικαταστησει τον Παγκοσμιο Πρεσβευτη της  και ασσο της Real Madrid C.F Gareth Bale, ο οποιος δεν ηταν σε θεση να λαβει μερος στα γυρισματα  ενος διαφημιστικου σποτ, λογω του τραυματισμου που υπεστη κατα τη διαρκεια ενος αγωνα της Real Madrid εναντιον της Sporting Λισαβονας στο πλαισιο του UEFA Champions League, τον  περασμενο Νοεμβριο.


Η Ana εξεπλαγη οταν σε ενα βιντεοσκοπημενο μηνυμα ο  Gareth Bale την καλεσε να παρει τη θεση του στο διαφημιστικο γυρισμα, στο πλαϊ του Sergio Agüero. Το γεγονος αυτο αποτελεσε μια απροσμενη και ευχαριστη στιγμη στην καθημερινοτητα της που περιλαμβανει μελετη, ποδοσφαιρο με την τοπικη ομαδα της CD Magerit, αλλα και δουλεια στο αρτοποιειο της μητερας της στη Μαδριτη.


Η Ana ειναι οπαδος της Real Madrid C.F και θαυμαστρια του Gareth Bale. Κατα τη διαρκεια των τηλεοπτικων γυρισματων ηταν λιγο νευρικη, ομως μετα απο λιγο μπηκε στο πετσι του ρολου και το αποτελεσμα που προεκυψε πραγματικα ενθουσιαζει.  Τα νεα διαφημιστικα σποτ με πρωταγωνιστες την Ana και τον  Sergio Agüero θα ειναι στον αερα την ερχομενη ανοιξη.


Το UEFA Champions League ειναι αλλη μια περιτρανη αποδειξη  της αφοσιωσης της Nissan σε συναρπαστικες, κορυφαιας εμβελειας αθλητικες διοργανωσεις, εχοντας ηδη στο χαρτοφυλακιο της   μεγαλες διεθνεις διοργανωσεις κρικετ, οπως τα Παγκοσμια Κυπελλα ICC Ανδρων και Γυναικων, την Καναδικη Ενωση Ποδοσφαιρου, καθως και το City Football Group που περιλαμβανει τις ενωσεις των  Manchester City, Melbourne City και New York City.   Επισης η συνεργασια της Nissan με το ΝCAA στις ΗΠΑ, σηματοδοτει την μεγαλου ευρους  χορηγια της στην ιστορια των συλλογικων αθληματων με  την υποστηριξη 100 κολεγιων και πανεπιστημιων. Επιπλεον, η Nissan εχει μια σειρα απο πρεσβευτες σε αθληματα, συμπεριλαμβανομενων των ποδοσφαιριστων Gareth Bale, Sergio Agüero και Andrés Iniesta. 

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=/JtamC8riHdI]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!