Στις 5 Μαρτίου το ντεμπούτο του νέου C-SUV της Skoda

Η Skoda δειχνει… ασταματητη το τελευταιο διαστημα. Σε ενα κρεσεντο δημιουργικοτητας, η τσεχικη μαρκα κατακτα τη μια κατηγορια μετα την αλλη, ομως κανει τη μεγαλη της επιθεση στην πιο δημοφιλη κατηγορια του κοσμου, τα SUV! Σειρα εχει ενα ολοκαινουργιο compact crossover, το οποιο δεν εχει ονομα ακομα και θα επεκτεινει την οικογενεια των SUV της μαρκας, πλαισιωνοντας το ιδιαιτερα επιτυχημενο Kodiaq, καθως και το «Αυτοκινητο της Χρονιας για την Ελλαδα», το Karoq!


Η Skoda εδωσε στη δημοσιοτητα μια πρωτη εικονα που δειχνει τη σιλουετα του νεου της μοντελου, ως πρωτη ενδειξη για το design του μελλοντικου crossover, το οποιο θα πραγματοποιησει την παγκοσμια πρεμιερα του στο Σαλονι Αυτοκινητου της Γενευης (5-17 Μαρτιου). Στην εικονα διαφαινεται το μπροστινο μερος του αυτοκινητου με τον ελκυστικο σχεδιασμο των νεων προβολεων LED, με τα πρωτοτυπα φωτα ημερας, καθως και τα ενσωματωμενα φωτα προειδοποιησης αλλαγης πορειας.

Το νεο compact crossover της Skoda θα προσφερει πλεονεκτηματα απο δυο διαφορετικους κοσμους- ενω, συμφωνα με καποιες πληροφοριες, θα \”δανειζεται\” τεχνολογιες απο την Audi. Συνδυαζει τα χαρακτηριστικα που προσφερει μονο ενα SUV – οπως υπερυψωμενες θεσεις καθισματων, καλυτερη θεα προς τα εξω, πιο ανετη εισοδος και εξοδος,  αυξημενη αποσταση απο το εδαφος – με την ευελιξια και την ευκολια οδηγησης που απανταται σε ενα αυτοκινητο με compact διαστασεις. 

Το urban crossover της Skoda ειναι ενα ιδανικο αυτοκινητο για κινηση στην πολη αλλα και μακρια απο αυτη! Βασιζεται στη σπονδυλωτη πλατφορμα MQB (Modular Transverse Matrix) του Volkswagen Group, ενω προσφερει ολα τα νεα συστηματα υποβοηθησης οδηγου, μαζι με πολλες «Simply Clever» διευκολυνσεις – ενα απο τα χαρακτηριστικα της μαρκας, παραλληλα με ασυναγωνιστα ευρυχωρο εσωτερικο!

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!