Άρχισε η παγκόσμια παρουσίαση του Duster στην Ελλάδα

Στα εντυπωσιακα τοπια της ανατολικης Αττικης, αλλα και σε ειδικη πιστα που εχει κατασκευαστει στα Λατομεια Διονυσου, κανει το παγκοσμιο ντεμπουτο του το νεο Dacia Duster. Δημοσιογραφοι απο καθε γωνια του πλανητη, βρισκονται στη χωρα μας, παιρνοντας μια πρωτη γευση τοσο απο το αυτοκινητο, οσο και απο τα υπεροχα τοπια που επελεξαν οι διοργανωτες της εκδηλωσης. 

Οι πρωτες φωτογραφιες απο την εκδηλωση κανουν ηδη το γυρο του κοσμου, ενω ιδιαιτερη εντυπωση εχει προκαλεσει η πιστα στα Λατομεια Διονυσου οπου οι δημοσιογραφοι εχουν την ευκαιρια να δοκιμασουν τις κορυφαιες εκτος δρομου ικανοτητες του μοντελου.
Με τις δοκιμες να εχουν ηδη αρχισει, μεχρι τα τελη Δεκεμβριου, οποτε και  θα διαρκεσει η εκδηλωση, περισσοτεροι απο 540 δημοσιογραφοι απ’ ολο τον κοσμο θα επισκεφθουν τη χωρα μας για να οδηγησουν για πρωτη φορα το νεο Dacia DUSTER. Με κεντρο της εκδηλωσης το ξενοδοχειο Cape Sounio, αλλα και το ξενοδοχειο Sofitel στο Διεθνη Αερολιμενα Αθηνων, η Dacia για τις αναγκες της εκδηλωσης εχει στησει μια σειρα υποστηρικτικων υποδομων με στοχο την αριστη εξυπηρετηση των δημοσιογραφων, αλλα και τη συντηρηση των οχηματων δοκιμης. Παραλληλα με το νεο Dacia DUSTER,  η διοργανωση χρησιμοποιει τοσο τα Dacia SANDERO STEPWAY, οσο και τετρακινητα Dacia DUSTER της παρουσας γενιας. 


Πληροφοριες για ολα τα μοντελα της Dacia ειναι διαθεσιμες στο www.dacia.gr.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!