Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων στις 13 Οκτωβρίου και η Nissan θα είναι εκεί πλήρης


H Nissan συμμετεχει με μια συναρπαστικη γκαμα επαγγελματικων οχηματων, στην Εκθεση TRANSPORT SHOW 2016. 

Η Nissan θα βρισκεται στην Εκθεση Επαγγελματικων Οχηματων TRANSPORT SHOW 2016 που ανοιγει τις πυλες της στις 13 Οκτωβριου,  στο Εκθεσιακο Κεντρο MEC Παιανιας (Λ. Λαυριου 301), με μια συναρπαστικη γκαμα επαγγελματικων μοντελων.


Στο επικεντρο της προσοχης αναμενεται να βρεθει το ολοκαινουργιο NV300 που πραγματοποιησε μολις προσφατα το παγκοσμιο ντεμπουτο του στο Αννοβερο και ερχεται να αντικαταστησει επαξια το Primastar. 

Παραλληλα, το βραβευμενο ως Διεθνες Pick Up του 2016, το νεο NAVARA, θα εχει και αυτο περιοπτη θεση στο περιπτερο της Nissan, οπως και τα NV200, NV400, NT400 Cabstar και ΝΤ500 Atleon που αποτελουν τους ακουραστους και αποδοτικους συνεργατες του συγχρονου επαγγελματια οδηγου.


Το περιπτερο της Nissan αναμενεται να κλεψει την παρασταση καθως το “πνευμα” της παγκοσμια χορηγιας της φιρμας στο UEFA Champions League θα κυριαρχει σε καθε του πτυχη, ενω οι επισκεπτες της εκθεσης θα εχουν τη δυνατοτητα να ενημερωθουν αναλυτικα για τα πλεονεκτηματα της γκαμας των επαγγελματικων οχηματων της Nissan, με χαρακτηριστικοτερο ολων την προσφορα πληρους εργοστασιακης εγγυησης πεντε ετων  η 160.000χλμ. 


H εκθεση θα διαρκεσει εως τις 16 Οκτωβριου με ωραριο λειτουργιας: Πεμπτη – Παρασκευη 14:00 – 20:00 και Σαββατο – Κυριακη 10:00 – 20:00. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!