Αυτοκίνητο της Χρονιάς το Skoda Karoq

Το νεο SKODA KAROQ εξελεγη «Αυτοκινητο του 2019». Αυτη ηταν η ετυμηγορια της Επιτροπης \”Αυτοκινητο της Χρονιας για την Ελλαδα\”, η οποια επελεξε το KAROQ, τον εκπροσωπο της SKODA στην κατηγορια των μεσαιων SUV, για τον πλεον επιζηλο τιτλο στην ελληνικη αγορα αυτοκινητου, ο οποιος απονεμεται ανελλιπως απο το 2007. 


Τα 26 μελη της επιτροπης, επαγγελματιες δημοσιογραφοι του χωρου του αυτοκινητου με πολυχρονη παρουσια σε εντυπα η ηλεκτρονικα, ημερησια η περιοδικα Μεσα, επελεξαν το KAROQ αναμεσα στα 10 υποψηφια μοντελα της τελικης φασης, οπως αυτη ειχε προκυψει απο το συνολο των νεων μοντελων που εχουν κυκλοφορησει στην Ελλαδα το τελευταιο δωδεκαμηνο. 




Στην εφετινη ψηφοφορια, που πραγματοποιηθηκε την Τεταρτη 12 Δεκεμβριου, το SKODA KAROQ κατεκτησε εμφατικα την πρωτη θεση με 399 βαθμους. Ειναι χαρακτηριστικο οτι το KAROQ ψηφιστηκε στην 1η η 2η θεση απο ολα τα μελη της επιτροπης ενω ακομα πιο εντυπωσιακο ειναι οτι αποτελεσε την 1η επιλογη για 19 απο τους 26 δημοσιογραφους-εκλεκτορες. Και ολα αυτα, τη στιγμη που ο εφετινος ανταγωνισμος ηταν ιδιαιτερα εντονος, με επτα compact η μεσαια SUV στη δεκαδα. Για την ιστορια, στη σειρα καταταξης πισω απο το KAROQ ακολουθησαν τα Ford Focus, Dacia Duster, Kia Ceed, Volvo XC40 ενω τη δεκαδα συμπληρωσαν τα Seat Arona, Hyundai Kona, Volkswagen T-Roc, Citroen C3 Aircross και Mercedes A Class.


Στην εκδηλωση βραβευσης που ακολουθησε την ανακοινωση των αποτελεσματων της ψηφοφοριας, την απονομη εκανε ο Προεδρος της Επιτροπης \”Αυτοκινητο της Χρονιας για την Ελλαδα\”, δημοσιογραφος κ. Γιαννης Σκουφης. Εκ μερους της Kosmocar-Skoda, το βραβειο παρελαβε ο κ. Ανδρεας Χαλμπες, Διευθυντης Πωλησεων και Marketing της Skoda στην Ελλαδα, οποιος σε σχετικη δηλωση του τονισε οτι «το νεο KAROQ, αποτυπωνει την συγχρονη προσεγγιση της SKODA στη δημοφιλη κατηγορια των μεσαιων SUV. Με χρηση υλικων υψηλης ποιοτητας, ανετους χωρους, ελκυστικη σχεδιαση, συστηματα ασφαλειας και συνδεσιμοτητας τελευταιας τεχνολογιας, το KAROQ στοχευσε εξ’ αρχης στο να αποτελεσει σημειο αναφορας για την κατηγορια και πρεσβευτη της νεας φιλοσοφιας της μαρκας. Η εκλογη του KAROQ ως “Αυτοκινητο του 2019” μας τιμα ιδιαιτερα και θα αποτελεσει ενα επιπλεον σημαντικο εφοδιο στη δυναμικη αναπτυξη της SKODA στην Ελλαδα».


Το νεο SKODA KAROQ εχει ηδη διαγραψει εντυπωσιακη πορεια τοσο στην ελληνικη οσο και τη διεθνη αγορα, εχοντας αναδειχθει σε ενα απο τα best-sellers της μαρκας. Με design που εντυπωσιαζει και αρεσει, ισχυρους και αποδοτικους κινητηρες βενζινης και πετρελαιου, προαιρετικη τετρακινηση, πληρη γκαμα συστηματων ασφαλειας, ψηφιακο πινακα οργανων, φωτιστικα σωματα LED, συστημα εσωτερικης διαμορφωσης χωρου Varioflex, κορυφαια συνδεσιμοτητα και αμετρητες Simply Clever λυσεις για την ευκολια και την ανεση οδηγου και επιβατων, το KAROQ αποτελει το πληρεστερο και πιο ολοκληρωμενο μοντελο στην κατηγορια του, με τιμη εκκινησης απο μολις 19.480 €. 


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!