Γιατί όλοι τρέχουν στο περίπτερο της Peugeot, στην Αυτοκίνηση;

Ηταν λογικο και αναμενομενο, το νεο 208, αλλα και οι GT εκδοσεις που παρουσιαζονται στο περιπτερο της Peugeot, στην εκθεση Αυτοκινηση, να \”τραβουν\” τους επισκεπτες σε αυτο, αλλα το ενδιαφερον φαινεται οτι ξεπερναει καθε προηγουμενο. Ο λογος, δεν ειναι μονο… ο σταρ (το 208), αλλα και μια -ακομα- εξυπνη προωθητικη ενεργεια της Peugeot, με την οποια η γαλλικη φιρμακολαζει τους επισκεπτες της εκθεσης, να φυγουν με ενα απο τα μοντελα της.

Γιατι, εκει που νομιζες οτι η Peugeot στην Ελλαδα το εχει… τερματισει, με το προγραμμα 4Χ4, με το οποιο ο αγοραστης ενος Peugeot παιρνει  4 χρονια Ατοκη Χρηματοδοτηση, 4 χρονια Εργοστασιακη Εγγυηση, 4 χρονια Δωρεαν Οδικη Βοηθεια και 4 χρονια Δωρεαν service για μια απολυτη εμπειρια αυτοκινησης, σου λεει οτι \”σου εχω κι αλλα\”:
 
Στο περιπτερο της Peugeot στην εκθεση Αυτοκινηση 2015 υπαρχουν βραβεια και για τους φιλους της φιρμας. Οι επισκεπτες που θα γνωρισουν απο κοντα τα πρωτοποριακα μοντελα 108, 208, 308,  τα crossover 2008 και 3008 και τις ειδικες εκδοσεις Roland Garros, GT Line, GT και GTI, θα κερδισουν και το αποκλειστικο δωρο της Peugeot: 

Παραλαμβανοντας το ειδικο κουπονι προσφορας, θα μπορουν μεχρι τις 31/12/2015, να αποκτησουν ενα απο τα πρωτοποριακα μοντελα της Peugeot με δωρο ολοκληρο το οφελος της κρατικης αποσυρσης το οποιο ισχυει επιπλεον του προγραμματος της Peugeot 4Χ4!

Βεβαια, δεν ειναι μονο αυτο (που, εν μερει εξηγει και τη φρενηρη πορεια της Peugeot στις πωλησεις στην ελληνικη αγορα). Ειναι και το γεγονος οτι οι προβολεις στην εκθεση Αυτοκινηση  2015 εχουν στραφει για τα καλα στο διαμορφωμενο με στιλ και γαλλικο αερα περιπτερο της Peugeot για να φωτισουν τον star!
Ο VIP καλεσμενος δεν ειναι αλλος απο το νεο και πληρως ανανεωμενο Peugeot 208, που παρουσιαζεται για πρωτη φορα στην Ελλαδα και προσελκυει τους επισκεπτες με τον δυναμικο σχεδιασμο του, το γαλλικο στιλ αλλα και τα παγκοσμια ρεκορ που ηδη εχει στο ενεργητικο του!

Η πρωτη διακριση του Peugeot 208 αφορα τον κινητηρα πετρελαιου 1.6 Blue Hdi 100 ιππων, που καταναλωνει μονο 3.0 λιτρα καυσιμου για καθε 100 χιλιομετρα με εκπομπες μολις 79 γρ. CO2/χλμ. και η δευτερη αφορα τον κινητηρα βενζινης PureTech 1.2  με αποδοσεις 82 η 110 ιππων, ο οποιος βραβευτηκε προσφατα ως ο καλυτερος παγκοσμιως στην κατηγορια του.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!