Εγγυημένο και ενισχυμένο όφελος απόσυρσης από τη Volvo


Η Volvo εγγυαται το οφελος αποσυρσης για ολες τις νεες παραγγελιες μεχρι και τις 31/5 ανεξαρτητα απο το χρονο αφιξης και εκτελωνισμου του αυτοκινητου
Το εγγυημενο οφελος αποσυρσης συνδυαζεται με προσθετο προωθητικο προγραμμα, αυξανοντας σημαντικα το συνολικο οφελος για τον αγοραστη 
Η ενεργεια αφορα τα V40, S60, V60 καθως και τις Cross Country εκδοσεις τους

Η ανακοινωση επαναφορας του μετρου της αποσυρσης παλαιων αυτοκινητων εγινε δεκτη με αναμικτα συναισθηματα απο τους υποψηφιους αγοραστες. Ναι μεν προκαλεσε θετικες αντιδρασεις ως προς το οικονομικο οφελος, προβληματισε δε για το γεγονος οτι η διαρκεια ισχυος του ειναι περιορισμενη, μολις μεχρι τις 31/5/2016, που σημαινει οτι πολλα απο τα ηδη παραγγελθεντα η αυτα που θα παραγγελθουν αμεσα αυτοκινητα, δεν θα εχουν εκτελωνιστει μεχρι τη ληξη του μετρου. Η Volvo Car Hellas, επιδεικνυοντας και παλι την ιδιαιτερη ευαισθησια και φροντιδα που δειχνει προς τους πελατες της, δινει λυση στο συγκεκριμενο θεμα. 

Για οποιαδηποτε παραγγελια νεου μοντελου μεχρι και τις 31 Μαϊου 2016 στο δικτυο επισημων διανομεων της Volvo στην Ελλαδα, οι πελατες θα επωφεληθουν του οφελους αποσυρσης που αντιστοιχει στο μοντελο τους, ανεξαρτητα με την ημερομηνια αφιξης αυτου στην Ελλαδα. Η ενεργεια αυτη αφορα στα Volvo V40 και V40 Cross Country, S60 και S60 Cross Country καθως και στα V60 και V60 Cross Country.

Επιπλεον, η Volvo Car Hellas συνδυαζει τη συγκεκριμενη ενεργεια με προσθετο προωθητικο προγραμμα για τα παραπανω μοντελα, με αποτελεσμα το συνδυαστικο οφελος για τον υποψηφιο αγοραστη να υπερβαινει κατα πολυ το οφελος της αποσυρσης!  

Για πληρεστερη κατανοηση του συνολικου οφελους για τον πελατη ακολουθουν παραδειγματα για δυο απο τα πλεον δημοφιλη μοντελα της Volvo:

Volvo V40 Cross Country Τ3 Auto, σε εκδοση Kinetic
Με αρχικη προτεινομενη τιμη λιανικης 26.700 €, το συγκεκριμενο μοντελο με το νεο κινητηρα 1.498 κ.εκ. και 152 ιππων προσφερει design, ασφαλεια και πολυτελεια που συνδυαζονται με εξαιρετικες επιδοσεις και χαμηλη καταναλωση, διαθετοντας ενα απο τα καλυτερα αυτοματα κιβωτια ταχυτητων της αγορας το οποιο μαλιστα προσφερεται χωρις προσθετη επιβαρυνση. Τo εγγυημενο οφελος αποσυρσης ειναι 1.320 € και σε συνδυασμο με το προωθητικο προγραμμα της Volvo Car Hellas η τελικη προτεινομενη τιμη λιανικης διαμορφωνεται στα 22.900 €! 

Volvo S60 T3 Auto, σε εκδοση Kinetic 
Η αρχικη προτεινομενη τιμη λιανικης για το συγκεκριμενο μοντελο στην εκδοση Kinetic ειναι 27.900 €. Μια πληρης προταση σε εξαιρετικο επιπεδο εξοπλισμου, το S60 T3 Auto με το νεο κινητηρα 1.498 κ.εκ. 152 ιππων προσφερει κορυφαια ισχυ και χαμηλη καταναλωση, διαθετοντας και αυτο το αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων χωρις προσθετη επιβαρυνση. Το εγγυημενο οφελος αποσυρσης ειναι 1.320 € και σε συνδυασμο με το προωθητικο προγραμμα η τελικη προτεινομενη τιμη λιανικης διαμορφωνεται στα 23.500 €!

Οι παραπανω προτεινομενες τιμες λιανικης ισχυουν για νεες παραγγελιες μεχρι και τις 31/5/2016 ανεξαρτητα απο την ημερομηνια αφιξης η/και εκτελωνισμου του αυτοκινητου. Για περισσοτερες πληροφοριες οι ενδιαφερομενοι μπορουν να αποταθουν στο δικτυο επισημων διανομεων της Volvo. 

http://www.volvocars.com/gr

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!