Η Dacia παρουσίασε την 3η γενιά των Sandero, Sandero Stepway και Logan

 


H Dacia αποκαλυψε τη νεα, 3η γενια των μοντελων της Sandero, Sandero Stepway και Logan, στα οποια εχει εφαρμοστει η μοντερνα, πληρως αναθεωρημενη σχεδιαση της μαρκας. Προκειται για 3 μοντελα που αποτελουν αναβαθμισμενες μετουσιωσεις των προκατοχων τους. Με συμπαγεις εξωτερικες διαστασεις, ειναι μοντερνα, πληρως εξοπλισμενα και απολυτα χρηστικα, χωρις να παρεκκλινουν απο τις βασικες αξιες της Dacia , οπως η απλοτητα και η αξιοπιστιακαι παντα με αιχμη του δορατος την ασυναγωνιστη τιμη.

Απο ενα και μονο μοντελο, σε μια πληρη και πολυδιαστατη γκαμα προϊοντων, η Dacia μεταμορφωνει την αυτοκινηση τα τελευταια 15 χρονια. Το Sandero εχει αναδειχθει ως ενα εμβληματικο bestseller, καθως, απο το 2017, αποτελει το μοντελο με τις υψηλοτερες πωλησεις λιανικης στην Ευρωπη.

Στα 15 αυτα χρονια, η Dacia εχει καθιερωθει ως η μαρκα αυτοκινητων που βρισκεται στην  αιχμη του δορατος ενος ολοκληρου κινηματος. Ειναι η μαρκα που επιλεγουν οσοι θελουν να αισθανονται πως ανηκουν καπου. Μια μαρκα που οι προτασεις της σημερα περνουν σε αλλη διασταση, με 3 νεα μοντελα που αφενος εχουν εκσυγχρονιστει, αφετερου εξακολουθουν και προσφερουν αυτο που εχει πραγματικη σημασια: Καλο προϊον στην καλυτερη τιμη.

 

Η νεα σχεδιαση


 

Με τονισμενους τους ωμους και τους θολους των τροχων, το νεο Sandero αναδυει μια εντονη προσωπικοτητα και μια αισθηση στιβαροτητας. Παραλληλα, οι γραμμες του ειναι ρεουσες, χαρη στην πιο αεροδυναμικη τοποθετηση του παρ-μπριζ, της χαμηλοτερης γραμμης οροφης, αλλα και της κεραιας, που ειναι, πλεον, τοποθετημενη στο πισω μερος της οροφης. Παρα το οτι η αποσταση απο το εδαφος παραμενει ιδια με του προηγουμενου μοντελου, το Allnew SANDERO μοιαζει να «καθεται» χαμηλοτερα, να ειναι πιο «γειωμενο», κυριως εξαιτιας των πιο φαρδιων μετατροχιων, αλλα και των πληθωρικων τροχων.

Με την μεγαλυτερη αποσταση απο το εδαφος, το All-new SANDERO STEPWAY παραμενει το λειτουργικο crossover της γκαμας Dacia. Εξωτερικα, η εμφατικη σχεδιαση «φωναζει» περιπετεια και αποδραση. Η εικονα και το DNA του Allnew SANDERO STEPWAY τονιζονται απο την αυξημενη διαφοροποιηση του σε σχεση με το Allnew SANDERO. Ειναι αμεσα αναγνωρισιμο στο μπροστινο του μερος απο το ειδικα σχεδιασμενο, αναγλυφο εμπρος καπο με τα τονισμενα τοξα, το χρωμιωμενο λογοτυπο “Stepway” κατω απο τη γριλια της μασκας, καθως και τις ενθεσεις προστατευτικου πλαστικου γυρω απο τους προβολεις ομιχλης.

Πληρως ανασχεδιασμενη, η σιλουετα του All-new LOGAN, της μπερλινας με τις compact διαστασεις που βασιζεται στο Sandero, ειναι πιο ρευστη και πιο δυναμικη, αλλα και ελαφρως επιμηκυμενη. Η αεροδυναμικη γραμμη οροφης, η κεραια που ειναι τοποθετημενη στο πισω μερος της οροφης και οι καλλιγραμμες γυαλινες επιφανειες στο πλαϊ, αναβαθμιζουν το προφιλ του νεου μοντελου. Παραλληλα, τα νεα φωτιστικα με τη σχεδιαση σχηματος «Υ», οι πληθωρικοι τροχοι και η σχεδιαση των επιμερους στοιχειων, οπως οι νεες χειρολαβες των θυρων, που αναδεικνυουν την εμφαση που εχει δοθει στην ποιοτητα κατασκευης, ειναι ευθεως αναλογα των στοιχειων που χαρακτηριζουν και το SANDERO.

 

Φωτεινη υπογραφη με… Υ


 

Τα εμπρος και πισω φωτιστικα σωματα, εγκαινιαζουν τη νεα φωτεινη υπογραφη της Dacia , σχηματος «Y». Χαρη στη νεα υπογραφη, η 3ηγενια εχει ισχυρη σχεδιαστικη ταυτοτητα. Μια οριζοντια γραμμη, ενωνει τα δυο φωτιστικα σωματα στο εμπρος και το πισω μερος, βοηθωντας, ετσι, τα μοντελα να αποκτησουν, οπτικα, μεγαλυτερο πλατος – ευρος.

Τρια νεα εμβληματικα μοντελα μολις παρουσιαστηκαν, κρατωντας την υποσχεση της 3ης γενιας να γινει ακομα πιο εξυπνη, ακομα πιο προσιτη.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!