Η MINI πρωτοπορεί φέρνοντας τις «ΜΙΝΙ Cyber Days» στην Ελληνική αγορά

 


  Η Βρετανικη μαρκα αυτοκινητου ΜΙΝΙ παντα ξεχωριζε για την διαχρονικοτητα στο design, την go-kart διασκεδαστικη οδηγηση και για τις αμετρητες επιλογες εξατομικευσης που προσφερουν τα μοντελα της.

 


  Ο αυθεντικος χαρακτηρας ΜΙΝΙ ομως δεν περιοριζεται μονο στα μοντελα αλλα αποτυπωνεται και στους ευρηματικους τροπους που βρισκει η μαρκα για να επικοινωνει με τους ‘φιλους’ της. Σε μια δυσκολη περιοδο, οπου ολο το ενδιαφερον στρεφεται στην Black Friday, η ΜΙΝΙ δινει το δικο της στιγμα στην αγορα καινοτομωντας και εστιαζοντας σε μια ημερα ειδικα αφιερωμενη στις online αγορες – τη «Cyber Monday».



  Στο πλαισιο αυτο, ξεκινουν οι «MINI Cyber Days» απο τις 20 Νοεμβριου εως και τις 6 Δεκεμβριου, οπου το περιπετειωδες MINI Countryman προσφερεται σε ενα μοναδικο cyber deal με το πακετο εξοπλισμου Spice* με €22.540, μοναδικα χαμηλο επιτοκιο 3,9%** και ενα Δωρο εκπληξη!


  Η διαδικασια ειναι απλη και οι ενδιαφερομενοι που επιθυμουν να επωφεληθουν απο το μοναδικο MINI Cyber deal, θα πρεπει να επισκεφθουν την σελιδα www.mini.com.gr/cyberdays και να συμπληρωσουν τα στοιχεια τους για να λαβουν το κουπονι** με το μοναδικο κωδικο τους. Στην συνεχεια, θα ενημερωθουν απο εκπροσωπο του Δικτυου Επισημων Εμπορων ΜΙΝΙ για τις διαδικασιες που θα πρεπει να ολοκληρωσουν για να πραγματοποιηθει η αγορα και να επωφεληθουν απο το μοναδικα χαμηλο επιτοκιο και να παρουν το Δωρο τους.



  Καντε δικο σας το νεο MINI Countryman με το πακετο εξοπλισμου Spice και προσθεστε περιπετεια στις μετακινησεις σας στην πολη και σε μακρινα ταξιδια.

 


*Το πακετο εξοπλισμου Spice περιλαμβανει: Μεταλλικο χρωμα αμαξωματος, Ζαντες ελαφρου κραματος 17\’\’, Ραγες οροφης, Αυτοματο διζωνικο κλιματισμο, Υπηρεσιες MINI Connected, Πακετο αποθηκευτικων χωρων και Απομακρυσμενες υπηρεσιες.


**Ετησιο ονομαστικο επιτοκιο (πλεον εισφορας 0,6% Ν. 128/75).

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!