Η Nissan δημιούργησε ένα GT-R drone, φονέα των supercars!


Το GT-R αποδιδει τους 545 ιππους απο τον V6 twin-turbo 3.8-λιτρων και στους τεσσερις τροχους και επιταχυνει απο τα 0-100 σε 2,7 δευτερολεπτα .Το GT-R Drone προσφερει απιστευτη επιταχυνση χαρη στους τεσσερις ελικες και τα ισαριθμα μοτερ 2000kV XNova, επιταχυνοντας απο τα 0 στα 100 χλμ/ω σε μολις 1.3 δευτερολεπτα !

Η Nissan αποκαλυψε το GT-R Drone, ενα απο τα ταχυτερα FPV  (First Person View) αγωνιστικου τυπου drones  στον κοσμο.

Κατασκευασμενο για να ειναι σε θεση να “συμβαδισει” με το νεο 2017 Nissan GT-R κατα τη διαρκεια  τηλεοπτικων γυρισματων σε πιστα, το συγκεκριμενο drone διαθετει την τελευταια λεξη της τεχνολογιας απο πλευρας επιδοσεων, οπως ακριβως συμβαινει και στο supercar της Nissan.

Ειδικα σχεδιασμενο απο τον οικο Tornado XBlades Racing,     Παγκοσμιο Πρωταθλητη του Drone Prix, το GT-R Drone συνδυαζει μια ειδικη αγωνιστικη ρυθμιση με θολο χαμηλης οπισθελκουσας, προκειμενου να φτασει τα 100 χλμ/ω απο σταση, σε μολις 1.3 δευτερολεπτα.

Για να αναδειχθει το “ταλεντο” των δυο κορυφαιων “μηχανων”,  το GT-R Drone “συνοδευσε” το ομωνυμο supercar, γυρω απο την συναρπαστικη πιστα του Silverstone.

Ο ιδιαιτερο αυτος “αγωνας” πραγματοποιηθηκε με τον οδηγο της Nissan NISMO Ricardo Sanchez πισω απο το τιμονι του νεου GT-R και με τον James Bowles, πρωταθλητη του British National Drone Racing για το 2015 να πιλοταρει το GT-R Drone, γυρω απο μια πορεια 1.2 μιλιων στην πιστα του Silverstone.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ARHjF3T7MKI]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!