Νέες μειωμένες τιμές για τα μοντέλα των Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Abarth

 

Σε συνεχεια της δημοσιευσης στην Εφημεριδα της Κυβερνησης του νομου που περιλαμβανει και τον αναθεωρημενο τροπο υπολογισμου του Ειδικου Τελους Ταξινομησης (Ε.Τ.Τ.) για τα καινουργια επιβατικα αυτοκινητα, η FCA Greece ανακοινωνει τους νεους τιμοκαταλογους των μαρκων Fiat, Alfa Romeo, Jeep και Abarth. Λογω του νεου τροπου υπολογισμου του Ε.Τ.Τ., οι τιμοκαταλογοι παρουσιαζουν μειωσεις τιμων που αναλογα με το μοντελο και την εκδοση φτανουν εως και τα 1.500 ευρω.

 

 

Παραλληλα με το οφελος που προκυπτει απο αυτη την εξελιξη, η FCA Greece διατηρει σε ισχυ τα ιδιαιτερα προνομιακα εμπορικα προγραμματα για τις μαρκες της. Συγκεκριμενα, για τα μοντελα της Fiat, το προγραμμα Fiat Restarts You εξασφαλιζει σημαντικο οφελος εως 4.000 ευρω, διαμορφωνοντας -σε εξαιρετικα συμφεροντα επιπεδα- την τιμη αγορας δημοφιλων μοντελων, οπως ειναι το Panda (απο 9.990 ευρω), το 500 Hybrid (απο 12.200 ευρω), το 500Χ (απο 16.990 ευρω) και το Tipo (απο 12.700 ευρω). Το προγραμμα Fiat Restarts You περιλαμβανει παραλληλα για ολα τα μοντελα 5ετη εργοστασιακη εγγυηση διαρκειας 200.000χλμ., η οποια συνδυαζεται και με δωρεαν υπηρεσια οδικης βοηθειας.

 

 

Αντιστοιχα για τα μοντελα της Jeep, το προγραμμα Jeep Freedom Days περιλαμβανει σημαντικες εκπτωσεις εως 10.000 ευρω, προνομιακο προγραμμα χρηματοδοτησης με 1ηδοση το 2021, αλλα και 4ετη εργοστασιακη εγγυηση με καλυψη εως 160.000χλμ. και δωρεαν παροχη οδικης βοηθειας.

 

 

Τελος στην Alfa Romeo -μεχρι και το τελος Αυγουστου- θα ισχυει η προνομιακη προσφορα για την Giulietta που διαμορφωνει την τιμη της απο τις 15.990 ευρω, δινοντας επισης τη δυνατοτητα χρηματοδοτησης με 1η δοση το 2021 και 4ετη εργοστασιακη εγγυηση 160.000χλμ.

 

 

Οι προτεινομενοι τιμοκαταλογοι λιανικης πωλησης ειναι διαθεσιμοι στους παρακατω συνδεσμους:

 

Fiat:

https://www.fiat.gr/content/dam/fiat/gr/pricelist/FIATPriceleistAugust-2020-newETT.pdf

 

Alfa Romeo:

https://www.alfaromeo.gr/content/dam/alfaromeo/gr/gr/PRICECATALOGUEALFAROMEOSITEAUGUST-2020.pdf

 

Jeep:

https://www.jeep.gr/content/dam/jeep/gr/price-list/Suggested_Pricelist_August_Jeep_Final_05_site.pdf

 

Abarth:

https://www.abarth.gr/content/dam/alfaromeo/global/home/PRICE-CATALOGUE-SITE-ABARTH—AUGUST-2020.pdf

 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!