Ο Β. Θεοχαράκης δώρισε 5 Renault Clio σε πυρόπληκτους

Οταν ειχε γινει η τρομερη καταστροφη στο Ματι και την υπολοιπη Ανατολικη Αττικη, απο τις φονικες πυρκαγιες, η TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστικος εισαγωγεας των αυτοκινητων Renault και Dacia στην Ελλαδα, ειχε ανακοινωσει την αποφαση της να προσφερει δωρεαν πεντε καινουργια αυτοκινητα Renault Clio, κατοπιν κληρωσης, αναμεσα στους πληγεντες. Ειναι ενα ελαχιστο δειγμα συμπαραστασης στους συνανθρωπους μας που εχασαν το αυτοκινητο τους. 


Ο καιρος ηρθε και η κληρωση διεξηχθη με επιτυχια και διαυγεια την Τριτη 11 Δεκεμβριου 2018 στα κεντρικα γραφεια της εταιρειας και οι 5 τυχεροι νικητες ενημερωθηκαν για να προσκομισουν τα δικαιολογητικα πιστοποιησης της νικης τους. 


Ετσι, με την ολοκληρωση της διαδικασιας, η TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, την Τεταρτη 9 Ιανουαριου 2019, διεξηγαγε στις κεντρικες εγκαταστασεις της, την τελετη παραδοσης των 5 Renault Clio στους νικητες της κληρωσης. 

Ο Προεδρος και Διευθυνων Συμβουλος της εταιρειας, Βασιλης Θεοχαρακης, δεν θα μπορουσε να λειπει απο την εκδηλωση παραδοσης των Clio στους πεντε πυροπαθεις

Την εκδηλωση χαιρετισαν ο Προεδρος & Διευθυνων Συμβουλος της εταιρειας, Βασιλειος Θεοχαρακης και η Αντιπροεδρος & Αναπληρωτρια Διευθυνουσα Συμβουλος, Ντενη Θεοχαρακη. Παραλληλα, το παρων στην εκδηλωση εδωσε το Διοικητικο Συμβουλιο της εταιρειας και τιμησαν με την παρουσια τους ο Αντιπεριφερειαρχης Ανατ. Αττικης, Π. Φιλιππου και ο Αντιδημαρχος Τεχνικων Υπηρεσιων Ραφηνας-Πικερμιου, Π. Καλφαντης. Οι οικογενειες των νικητων, εκπροσωποι του Τυπου καθως και φιλοι και συνεργατες της TEOREN MOTORS A.E. πλαισιωσαν την εκδηλωση.

Η Αντιπροεδρος και Αναπληρωτρια Διευθυνουσα Συμβουλος της TEOREN, Ντενη Θεοχαρακη, ηταν παρουσα στην εκδηλωση

Μεσα σε κλιμα συγκινησης αλλα και αισιοδοξιας, οι νικητες παρελαβαν τα κλειδια των νεων τους αυτοκινητων απο τον κ. Βασιλειο Θεοχαρακη. 

Ευχη ολων η νεα χρονια να φωτισει με ελπιδα τη ζωη οσων επληγησαν απο τις πυρκαγιες και να τους φερει τυχη και ευημερια. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!