Ο Lukyanuc με το Ford Fiesta R5, κέρδισε την κατατακτήρια διαδρομή του Ράλι Κύπρου

O Ρωσος Alexey Lukyanuc με συνοδηγο τον Alexey Arnautov και αυτοκινητο Ford Fiesta R5 κερδισε την κατατακτηρια διαδρομη του CNP AΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ραλι Κυπρος στον Αγιο Σοζωμενο, αποκτωντας ετσι το δικαιωμα να επιλεξει πρωτος τη θεση απο την οποια θα εκκινησει τον αγωνα.

Ο Lukyanuc, που βρισκεται στη δευτερη θεση της βαθμολογιας του Ευρωπαϊκου Πρωταθληματος Ραλι, ολοκληρωσε τα 4,5 χιλιομετρα σε χρονο 2:43.176. Δευτερος και με μια διαφορα μολις 0,9 του δευτερολεπτου, ο Λετονος Nikolay Gryazin εχοντας συνοδηγο τον Ρωσο Yaroslav Fedorov στο τιμονι ενος Skoda Fabia R5. Την τριαδα συμπληρωσε το διδυμο απο την Ουγγαρια, David Botka και Peter Szeles με Citroen DS3 και διαφορα 2,26 δευτερολεπτα απο τον πρωτο.

Στην τεταρτη θεση ο Γερμανος Marijan Griebel με συνοδηγο τον συμπατριωτη του Pirmin Winklhofer στο τιμονι ενος Skoda Fabia R5, ενω την πενταδα συμπληρωσε ο Ralfs Simarcis με τον Artur Siminis απο τη Λετονια. Ακολουθει το ελληνικο πληρωμα με τους Λαμπρο Αθανασουλα και Χρηστο Κουζιωνη και αυτοκινητο Ford Fiesta R5.


Την πρωτη θεση στα κυπριακα πληρωματα κατεβαλε ο Χριστος Δημοσθενους με συνοδηγο τον Παμπο Λαο στο τιμονι ενος Mistubishi Lancer Evolution 9, οι οποιοι τερματισαν στην εβδομη θεση. Στην ογδοη θεση ο Πανικος Πολυκαρπου με συνοδηγο τον Gerald Winter επισης με Mitsubishi Lancer Evo 9, με τους Κωστα Ζηνωνος και Φανος Χριστοφη στο τιμονι ενος Mitsubishi Lancer Evo 9 να γραφουν τον ενατο ταχυτερο χρονο. Τελος τη δεκαδα συμπληρωσαν οι Chips Junior με τον Αντωνη Χρυσοστομου, επισης με Mitsubishi Lancer Evo 9.


Οι οδηγοι θα επιλεξουν τη θεση εκκινησης στον αγωνα με βαση την καταταξη τους. Η διαδικασια επιλογης αριθμου με βαση το χρονο στην κατατακτηρια ειδικη θα γινει στους χωρους του Γραφειου Τυπου του αγωνα στο συνεδριακο κεντρο Φιλοξενια στις 13:30, ενω θα ακολουθησει η καθιερωμενη Δημοσιογραφικη Διασκεψη με τους πρωτους οδηγους στον ιδιο χωρο.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!