Πικ νικ με… Dacia στη Γαλλία

Οι φαν της Dacia το… διασκεδαζουν δεοντως. Τα τελευταια 10 χρονια, χιλιαδες ανθρωποι που αγαπουν τη Dacia συγκεντρωνονται στο ετησιο πικ–νικ που διοργανωνει η μαρκα για να γιορτασουν και να απολαυσουν ολοι μαζι μιαν αξεχαστη εμπειρια. Ετσι και φετος, στις αρχες Ιουλιου, πανω απο 10.000 ατομα συγκεντρωθηκαν στο Chaalis Abbey, λιγο εξω απο το Παρισι, για να τιμησουν με την παρουσια τους την αγαπημενη τους Dacia, αλλα πανω απο ολα για να διασκεδασουν. 


Προκειται για μια διοργανωση που ξεπερναει τα ορια της Γαλλιας αφου φετος, μαζι με την διοργανωτρια Γαλλια, συμμετειχαν 8 χωρες: Γερμανια, Δανια, Σλοβακια, Βελγιο, Τσεχια, Ελβετια και Σουηδια. 


Η ιδεα ειναι πολυ απλη! Τοσο απλη οσο το καλεσμα των κατοχων της μαρκας σε ενα τεραστιο, ελευθερο και δωρεαν πικ-νικ που διοργανωνει η ιδια η Dacia. Αυτο το μοναδικο γεγονος συνδυαζει ποικιλες δραστηριοτητες για τους συμμετεχοντες, μεταξυ των οποιων θεματικα παρκα και τσιρκο, ενω προσελκυει συνεχως ολο και περισσοτερες χωρες και ολο και περισσοτερους λατρεις της μαρκας. Οι επισκεπτες ειναι ανθρωποι καθε ηλικιας που, μεταξυ αλλων, συμμετεχουν σε αγωνες ορειβασιας, οδηγησης και ποδοσφαιρου, ενω δε λειπουν οι κωμικες παραστασεις πανω στη σκηνη, αλλα και το σοου που δινουν τα «Ταλεντα της Dacia». Φυσικα απο μια τετοια μεγαλη διοργανωση δε θα μπορουσε να λειπει και η δοκιμαστικη οδηγηση νεων μοντελων Dacia. Ετσι φετος ειχε την τιμητικη του το νεο Duster, για την οδηγηση του οποιου σε ειδικα σχεδιασμενη διαδρομη κληρωθηκαν 120 απο τους παραβρισκομενους, οι οποιοι ειχαν και την ευκαιρια να ανακαλυψουν οι ιδιοι τις τεραστιες δυνατοτητες κινησης του νεου μοντελου. 


Απλοτητα και γενναιοδωρια 

Μεσα απο αναλογες διοργανωσεις, που περιλαμβανουν την αναδειξη των «Ταλεντων της Dacia», οπως εγινε φετος στη Γαλλια, η Dacia παραμενει σε στενη επαφη με τους πελατες της. Ολα, απο τις δραστηριοτητες, τα παιχνιδια, τα test drives, μεχρι και τις συναυλιες, γινονται για την ψυχαγωγια ολων των γενεων που θεωρουν τη Dacia μερος της ζωης τους. Παραμενοντας προσηλωμενη στις αξιες της για απλοτητα και γενναιοδωρια, το ετησιο πικ-νικ της Dacia αποτελει μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια ωστε η μαρκα να δειξει την ευγνωμοσυνη της στους πιστους πελατες της.  

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!