Στην… πρίζα μπαίνει η συνεργασία Nissan- Blink στην Ελλάδα

\”Στην πριζα\” βαζει η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε. τη συνεργασια της με τον αμερικανικο κολοσσο Blink Charging στην Ελλαδα. Με τη συνεργασια αυτη, η ελληνικη αντιπροσωπεια της Nissan, διευρυνει το portfolio των επιλογων για λυσεις φορτισης των ηλεκτρικων οχηματων της, τοσο σε επιπεδο αντιπροσωπων, οσο και πελατων.

Η συνεργασια ηρθε μαλλον σαν… κεραυνος εν αιθρια, καθως την προηγουμενη εβδομαδα, η θυγατρικη της εισηγμενης στο Nasdaq, Blink, Blink Charging Hellas, πραγματοποιησε, με την υποστηριξη της Πρεσβειας των ΗΠΑ στην Ελλαδα, στο Ζαππειο Μεγαρο, εκδηλωση για την παρουσια της στη χωρα. 

Εκει, στη διαρκεια της εκδηλωσης, η η συνεργασια της εταιρειας με την Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε, στον τομεα της παροχης λυσεων φορτισης ηλεκτροκινητων οχηματων, ανακοινωθηκε απο τα πλεον επισημα χειλη, αυτα του Αντιπροεδρου και Διευθυνοντος Συμβουλου της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε, Τακη Θεοχαρακη: 

“Με μεγαλη χαρα υποδεχομαστε τη BLINK ως συνεργατη μας,  στην νεα εποχη της ηλεκτροκινησης. Η Nissan, ως πρωτοπορος αυτοκινητοβιομηχανια στην κατασκευη ηλεκτρικων οχηματων, εργαζεται συστηματικα για ενα μελλον βιωσιμης κινητικοτητας χωρις εκπομπες C0₂. Μεσω αυτης της συνεργασιας, θα διευρυνουμε το πεδιο των διαθεσιμων επιλογων σε λυσεις που αφορουν την φορτιση των οχηματων μας, τοσο για το δικτυο των αντιπροσωπων μας, οσο και για τους πελατες μας. Ειμαστε βεβαιοι οτι η συνεργασια αυτη θα στεφθει με τη μεγιστη επιτυχια και γι’ αυτο το σκοπο θα συμβαλλουμε με ολες μας τις δυναμεις.” 



Στοχος της εκδηλωσης ηταν η παρουσιαση των δραστηριοτητων της εταιριας  και  η προβολη της  αναπτυξης του Πανελλαδικου δικτυου φορτισης ηλεκτρικων οχηματων. Η Blink Charging Co. (NASDAQ: BLNK, BLNKW) ειναι μια απο τις κορυφαιες εταιρειες των ΗΠΑ στον τομεα της διαθεσης προϊοντων κι υπηρεσιων φορτισης ηλεκτρικων οχηματων. Κατεχει και λειτουργει δικτυα σταθμων φορτισης ηλεκτρικων οχηματων ενω παραλληλα προσφερει συνδεσιμοτητα με τη Blink International, μια cloud-based πλατφορμα η οποια λειτουργει, παρακολουθει και διαχειριζεται το δικτυο σταθμων φορτισης Blink κι ενημερωνεται με ολα τα σχετικα δεδομενα.

Η Blink παρεχει διαφορετικα επιχειρηματικα μοντελα για σταθμους φορτισης ηλεκτρικων οχηματων, σχεδιαζοντας και προσαρμοζοντας καθε προγραμμα στις αναγκες του καθε πελατη και της εκαστοτε τοποθεσιας.

Η Nissan ειναι πρωτοπορος αυτοκινητοβιομηχανια και στην ηλεκτροκινηση, εχοντας πολυ νωρις αντιληφθει τα πλεονεκτηματα της. Για την Nissan, η ηλεκτροκινηση ειναι το αποτελεσμα της ερευνας και αναπτυξης ηλεκτροκινητων οχηματων για περισσοτερα απο 70 χρονια, καθως και για πανω απο 25 ετη στην ερευνα, αναπτυξη και κατασκευη μπαταριων. Απο το 2010, με την πρωτη γενια του Nissan LEAF, του αμιγους ηλεκτρικου αυτοκινητου μαζικης παραγωγης, η Nissan συνεχιζει να επενδυει στην βιωσιμη κινητικοτητα, τοσο με τη δευτερη γενια του μοντελου αλλα και με τα επαγγελματικα οχηματα e-NV200 & e-Evalia, οσο και με οχηματα υψηλοτερων επιδοσεων, οπως το προσφατως αποκαλυφθεν ηλεκτρικο coupe crossover Nissan Ariya.

Στην Ελλαδα, η Nissan προσφερει τα αμιγως ηλεκτρικα Nissan LEAF, e-NV200 και e-Evalia που τωρα μπορουν αποκτηθουν απο ιδιωτες και επαγγελματιες (ταξι, αστικες διανομες κ.α.)  με σημαντικα κινητρα και οφελη, στο πλαισιο των μετρων που προωθει η Κυβερνηση για την Ηλεκτροκινηση. Περισσοτερες πληροφοριες για τα αμιγως ηλεκτροκινητα μοντελα της Nissan ειναι διαθεσιμες εδω

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!