Τα MAZDA, έγιναν ακόμη πιο προσιτά !

 

Πολυ καλα τα νεα για τα αυτοκινητα της Mazda μετα την εφαρμογη του νεου φορολογικου συστηματος. Απο τις 2 Αυγουστου εχει τεθει σε εφαρμογη ο νεος τροπος υπολογισμου του Τελους Ταξινομησης. Ο υπολογισμος του Τελους Ταξινομησης γινεται πλεον με προοδευτικη φορολογηση σε αντικατασταση του παλαιου συστηματος, δημιουργωντας  νεες χαμηλοτερες τιμες για τον ενδιαφερομενο αγοραστη.

 

 

Στα περισσοτερα μοντελα Mazda σημειωνονται σημαντικες διαφορες τιμων εως και -1,700€. Ειδικοτερα στα μοντελα Mazda3 & CX-30 εντοπιζονται σημαντικες μειωσεις τιμων στις εκδοσεις SkyactivD (Diesel).

 

 

Επιπλεον, οσοι επιλεξουν το νεο τους Mazda μεχρι και τις 31/8/2020 θα επωφεληθουν με σημαντικες προσφορες εως 3,000€*. Ολες οι προσφορες Mazda βρισκονται εδω

 

 

Στον παρακατω πινακα αναφερονται ενδεικτικα καποιες εκδοσεις που εχουν μειωμενη τιμη λογω του νεου Τελους Ταξινομησης, ενω στην τελευταια στηλη βρισκεται το οφελος που προσφερεται μεχρι και τις 31/8/2020.

 

 

 

Αξιζει να σημειωθει οτι τα μοντελα της Mazda καλυπτονται με 5 χρονια εγγυηση.

 

Η Autoone προσκαλει ολους τους φιλους της μαρκας να δουν και να οδηγησουν τα αυτοκινητα της νεας εποχης Mazda σε ενα απο τα 7 σημεια πωλησεων που λειτουργουν στην Ελλαδα, και να τα αποκτησουν με σημαντικο οφελος.

 

*ισχυει για συγκεκριμενα μοντελα και συγκεκριμενο αριθμο αυτοκινητων.

Το οφελος συμπεριλαμβανει ΦΠΑ.

 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!