Το νέο Nissan NP300 Navara, κατέκτησε το βραβείο του International Pick-up για το 2016

Το νεο Nissan Navara NP300 κατεκτησε το πολυποθητο Διεθνες Βραβειο του Pick-up για το 2016,  σε τελετη που ελαβε χωρα στη Λυων της Γαλλιας.

Το ολοφρεσκο Nissan Navara NP300 κατεκτησε την πρωτη θεση κερδιζοντας “σκληρους” ανταγωνιστες  οπως τα  Mitsubishi L200 και Ford Ranger, με την κριτικη επιτροπη του θεσμου να το επαινει τοσο για τις εντος αλλα και για τις εκτος δρομου ικανοτητες του,  για τις δυνατες επιδοσεις του κινητηρα του, οσο και για τις δυνατοτητες του ωφελιμου φορτιου του.

Το νεο NP300 Navara εκριθη υπο τις αυστηρες διαδικασιες  του θεσμου του International Pick-up, με βαση τις off-road ικανοτητες του, την αποδοση του στο δρομο αλλα και το value for money. Ολα τα pick-up που συμμετειχαν στις δοκιμασιες, εξεταστηκαν και ως προς το εργο που προσφερουν, περιλαμβανομενων και των ελκτικων δυνατοτητων τους.

Το νεο NP300 Navara  διαθετει την ανεση και την φινετσα των καταξιωμενων Crossover της Nissan,  διατηρωντας παραλληλα  την αναγνωρισμενη off-road ικανοτητα, την αντοχη και τη δυνατοτητα φορτωσης ενος γνησιου Navara.

Το στιβαρο πλαισιο  του νεου μοντελου εισαγει μια σειρα απο νεα χαρακτηριστικα, συμπεριλαμβανομενης της ολοκαινουργιας πισω αναρτησης πεντε συνδεσμων  στην εκδοση Double Cab, καθως και μια ευμεγεθη καροτσα φορτωσης, που ειναι 67 χιλιοστα μακρυτερη απο το προηγουμενο μοντελο.

Με εναν πλουτο καινοτομων αλλα και  προσιτων τεχνολογιων, μοναδικων στην κατηγορια των pick-up,  οπως  το Around View Monitor (AVM) και το  Forward  Emergency Braking (FEB),  που προσδιδουν μοναδικα χαρακτηριστικα πρακτικοτητας και ασφαλειας, το νεο NP300 Navara  ανεβαζει ψηλα τον πηχη της οδικης συμπεριφορας.

Ο Philippe Guérin-Boutaud, Corporate Vice President της Nissan LCV BU, δηλωσε: “Αυτο το σημαντικο βραβειο για τη Nissan,  μας επιτρεπει να γιορτασουμε τα 80 χρονια εμπειριας μας στα pick-up.  Οι αυστηρες δοκιμες του  International Pick-up of the Year, αναδεικνυουν με τον καλυτερο τροπο τον σκληροτραχηλο αλλα και καινοτομο χαρακτηρα του νεου Navara.\”

Η παραγωγη του νεου NP300 Navara ξεκινησε πολυ προσφατα, στις υπερσυγχρονες παραγωγικες εγκαταστασεις της Nissan στην Βαρκελωνη, ενω στην Ελλαδα αναμενεται στο τελος του πρωτου τριμηνου του 2016.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!