Το Renault CLIO, 1ο μοντέλο σε πωλήσεις στην Ελλάδα τον Αύγουστο

 

Επιτυχιων συνεχεια τοσο για τη Renault, οσο και για το απολυτο best seller CLIO, αυτη τη φορα στην ελληνικη αγορα. Σε συνεχεια της εξαιρετικης πορειας που διαγραφει το νεο Renault CLIO 5ης γενιας στην ευρωπαϊκη αγορα, σαρωνοντας στις πωλησεις του ετους και τερματιζοντας για πολλους μηνες στην κορυφη των πωλησεων της Ευρωπης, η 1η θεση ειναι γεγονος και για την ελληνικη αγορα.

 

Πιο συγκεκριμενα, τον φετινο Αυγουστο, το Renault CLIO ηταν το μοντελο με τις περισσοτερες πωλησεις στο συνολο της ελληνικης αγορας, με μεριδιο 7,43% και 513 ταξινομησεις.

 

Το δημοφιλες γαλλικο μοντελο, με την επιδοση του, αναβαθμισε και τη θεση της Renault στις πωλησεις της ελληνικης αγορας, καθως η μαρκα αναρριχηθηκε στη 2η θεση των συνολικων ταξινομησεων του μηνος Αυγουστου, με 653 ταξινομησεις. Με μεριδιο αγορας 9,45%, η Renault, καταφερε να σπασει το προηγουμενο ρεκορ του 7,6% που ειχε επιτυχει πριν απο 5 χρονια.

 

Συνολικα, και αυτη η επιτυχια αντικατοπτριζει την εξαιρετικη φορμα στην οποια βρισκεται η κορυφαια ευρωπαϊκη μαρκα μεσα στη δυσκολη χρονια που διανυουμε, τοσο σε ευρωπαϊκο, οσο και σε ελληνικο επιπεδο, με μια συγχρονη και ακμαια γκαμα προϊοντων που πρωταγωνιστουν σε ολες τις κατηγοριες.  

 


 

Αιχμη του δορατος, το Renault CLIO, που, και στη νεα γενια του, βρισκεται στην κορυφη των πωλησεων, ενω παραμενει και το Best in Class μοντελο της κατηγοριας του, με κορυφαια βαθμολογια και 5 αστερια στις δοκιμες προσκρουσης του Euro NCAP. Παραλληλα, τo ολοφρεσκο Renault CAPTUR, που μολις ξεκινησε την πορεια του και στην Ελλαδα, εχει και αυτο διακριθει με τα 5 αστερια του Euro NCAP, ενω κραταει με σθενος την 1η θεση των πωλησεων της κατηγοριας του στην Ευρωπη. Το ευφυες και ευελικτο TWINGO, το δυναμικο MEGANE και το πληθωρικο και ολοκληρωμενο SUV KADJAR, εκπροσωπουν με αξιωσεις τη Renault στις υπολοιπες βασικες κατηγοριες της αγορας.   

 
 
Με τον αφιξη του υβριδικου Renault CLIO Hybrid αλλα και του Renault CAPTUR PlugIn Hybrid, η γκαμα Renault ειναι ετοιμη να πρωταγωνιστησει και στην Ελλαδα στη νεα ηλεκτροκινητη εποχη.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!