Το Renault Twingo τρέχει στο Greece Race for the Cure

 Με κεντρικο της μηνυμα την εταιρικη της υπογραφη, «Passion for Life», η Renault στηριζει ενεργα τις δρασεις που προαγουν τη ζωη σε ολες τις εκφανσεις της. Ειτε προκειται για ενεργειες που υποστηριζουν την ομαδικοτητα, την εμπνευση για ζωη, την ισοτητα, την εξαλειψη των διακρισεων, ειτε για την ενεργη στηριξη του εργου κοινωνικων Οργανωσεων η Θεσμων που εχουν ως στοχο τη διαδοση ανθρωποκεντρικων μηνυματων η δρασεων. 


Σε αυτο το πλαισιο, η Renault συμμετεχει ως βασικος χορηγος στο 11ο Greece Race for the Cure®, τον συμβολικο αγωνα Δρομου 10χλμ. & 5χλμ. και Περιπατου 2χλμ. που διοργανωνεται απο τον Πανελληνιο Συλλογο Γυναικων με Καρκινο του Μαστου «Αλμα Ζωης», που διοργανωνεται στην Ελλαδα απο το 2009 απο τον Πανελληνιο Συλλογο Γυναικων με Καρκινο του Μαστου \”Αλμα Ζωης\”, με την εγκριση της οργανωσης  Susan G. Komen® και πλεον και ως ιδρυτικο μελος του Think Pink Europe®.


To νεο Renault TWINGO θα ειναι ο κυριος εκφραστης της Renault στο αγωνα για την ενημερωση, την προληψη και την καταπολεμηση του καρκινου του μαστου. Η επιλογη του νεου Renault TWINGO δεν ειναι τυχαια. Προκειται για ενα «εξυπνο» αυτοκινητο πολης που το επιλεγουν κυριως γυναικες που ξερουν τι θελουν και ξερουν πως να το πετυχουν. Το TWINGO αντιπροσωπευει μια αισιοδοξη σταση απεναντι στη ζωη, στην καθημερινοτητα. Με τον κινητηρα και την κινηση πισω, δινει την ευκαιρια στην οδηγο του να επιτυγχανει τη μεγιστη δυνατη ευελιξια οταν κινειται μεσα στην πολη. 



Οι compact διαστασεις του (μολις 3,6 μετρα εξωτερικο μηκος) συνδυαζονται με κορυφαιους εσωτερικους χωρους και δυνατοτητα μεταφορας αντικειμενων μηκους μεχρι και 2,31μ. στο εσωτερικο του. Ετσι, η γυναικα που θα το επιλεξει ξερει πως δε χρειαζεται να κανει συμβιβασμους στις αναγκες της. Οπως επισης ξερει οτι το δικο της, μοναδικο στυλ μπορει να αποτυπωθει στο αγαπημενο της αυτοκινητο, αφου εχει τη δυνατοτητα να επιλεξει μεσα απο ενα μεγαλο αριθμο χρωματικων συνδυασμων για το εξωτερικο και το εσωτερικο, αλλα και διακοσμητικων στοιχειων, οπως οι λωριδες στο πλαϊ του αυτοκινητου και οι ζαντες αλουμινιου. 

Το νεο Renault TWINGO ειναι το αυτοκινητο για τη γυναικα που δε θελει να συμβιβαζεται και θελει να κερδιζει. Θελει να κερδιζει τον καθημερινο αγωνα για τη ζωη της. 

Οι επισκεπτες του περιπτερου της Renault θα εχουν την ευκαιρια να διαδωσουν το μηνυμα του αγωνα εναντια στον καρκινο του μαστου, απλως με μια πολυ ξεχωριστη φωτογραφια. 

Την πρωτη ημερα της διοργανωσης, στις 12:30 το μεσημερι του Σαββατου 28 Σεπτεμβριου, ο γνωστος Αθηναιος street artist YIAKOU, φιλοτεχνησε live, με το δικο του μοναδικο τροπο, ενα εργο με κεντρικο μηνυμα το «Passion for Life». Στοχος ειναι να αποτυπωθει και να διαδοθει το αισιοδοξο μηνυμα οτι το «Παθος για Ζωη» υπερνικα καθε δυσκολια.  

Το Greece Race for the Cure® διοργανωνεται την Κυριακη 29 Σεπτεμβριου στην Αθηνα, με αφετηρια το Ζαππειο σε συνδιοργανωση με τον Οργανισμο Πολιτισμου, Αθλητισμου και Νεολαιας Δημου Αθηναιων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την εγκριση της αμερικανικης Οργανωσης Susan G. Komen®. Η ελληνικη διοργανωση ειναι η δευτερη μεγαλυτερη αναμεσα σε 140 διοργανωσεις που πραγματοποιουνται παγκοσμιως, με στοχο την ευαισθητοποιηση για τον καρκινο του μαστου, την προαγωγη της προληψης και εγκαιρης διαγνωσης και την ενδυναμωση των ασθενων. Στο πλαισιο του Greece Race for the Cure® πραγματοποιουνται πολλες παραλληλες δρασεις, για την  προαγωγη της υγειας γενικοτερα αλλα και την αναδειξη της δυναμης των γυναικων που εχουν βιωσει τον καρκινο του μαστου, τοσο κατα την ημερα του αγωνα οσο και το Σαββατο 28 Σεπτεμβριου, μετατρεποντας τη διοργανωση σε μια γιορτη ζωης. Απο τα καθαρα εσοδα του αγωνα χρηματοδοτουνται καθε χρονο προγραμματα του Πανελληνιου Συλλογου Γυναικων με Καρκινο του Μαστου «Αλμα Ζωης».

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!