Χορηγός στην Ecofest που ξεκινά σήμερα η Kosmocar

Η Kosmocar ειναι Μεγας Χορηγος του Eco-Fest 2020. Ως επισημος  εισαγωγεας των Volkswagen, Audi και Skoda στην Ελλαδα, η Kosmocar «αγκαλιαζει» τη διοργανωση–γιορτη που ειναι αφιερωμενη στις «πρασινες» πολεις, τη βιωσιμη αναπτυξη και την ηλεκτροκινηση, που πραγματοποιειται το τριημερο  18-20 Ιανουαριου 2020 στην Τεχνοπολη, στο Γκαζι. 


Εκτος αλλων, οι επισκεπτες του Eco-Fest 2020 θα εχουν την ευκαιρια να δουν απο κοντα ηλεκτρικα και φυσικου αεριου μοντελα των Volkswagen, Audi και Skoda, να οδηγησουν καποια απο αυτα αλλα και να πληροφορηθουν με ευχαριστο τροπο για ολες τις νεες τεχνολογιες στην αυτοκινηση. 


Αναλυτικοτερα, σε ενα ενιαιο χωρο περιπου 400 τ.μ. εκτιθενται απο τη Volkswagen τα ηλεκτρικα e-up! και E-Golf, το plug-in υβριδικο Passat GTE και τα Polo TGI και Caddy TGI που κινουνται με φυσικο αεριο. Απο την Audi το ηλεκτρικο e-tron και το A3 g-tron με φυσικο αεριο ενω απο τη SKODA το ηλεκτρικο Citigoe iV και τα φυσικου αεριου Kamiq G-TEC, Scala G-TEC καθως και Octavia Combi G-TEC. Τα Volkswagen e-up! και E-Golf θα ειναι στη διαθεση του κοινου για ενα test-drive. 


Το Eco-Fest 2020 εχει ομως ακομα πιο ευρεια θεματολογια και για τρεις συνεχομενες ημερες, η Τεχνοπολη μετατρεπεται σε ενα μεγαλο θεματικο παρκο. Οι επισκεπτες θα εχουν την ευκαιρια, εκτος της επαφης τους με τις νεες τεχνολογιες αυτοκινησης, να συμμετασχουν σε αθληματα, παιχνιδια και φιλανθρωπικες δρασεις. 


Στοχος της διοργανωσης ειναι, μεσα απο την ελευθερη συμμετοχη μικρων και μεγαλων σε εκπαιδευτικες, ενημερωτικες και ψυχαγωγικες δραστηριοτητες, να αναδειχθει η αναγκαιοτητα της περιβαλλοντικης προστασιας αλλα και η απαιτουμενη προσωπικη εμπλοκη του καθενος, ωστε οι συγχρονες πολεις, οπως η Αθηνα, να αποκτησουν πιο φιλικο και βιωσιμο προσωπο. 


Στο Eco-Fest 2020 τους επισκεπτες περιμενουν εκθεσιακα περιπτερα με προτασεις για ολοκληρωμενες λυσεις ενεργειας φιλικες προς το περιβαλλον, ηλεκτρικα πατινια και ποδηλατα, πρωτοτυπα ηλεκτρικα οχηματα (Formula) απο ερευνητικες πανεπιστημιακες ομαδες, ταχυφορτιστες ηλεκτρικων οχηματων, εξυπνα παγκακια και εξυπνοι ηλιακοι σταθμοι ποδηλατων, νεες τεχνολογιες ανακυκλωσης/επαναχρησιμοποιησης, ενεργειακες υπηρεσιες για βιωσιμα κτιρια, εφαρμογες για εξυπνα σπιτια και οικιακα συστηματα ενεργειακης οικονομιας. 


Στις παραλληλες δρασεις κυριαρχουν οι αγωνες basket με ελευθερη συμμετοχη του κοινου ενω σε αυτους το «παρων» θα δωσουν και παλαιμαχοι αγαπημενοι παικτες της Εθνικης Ομαδας. Ακομα, παιχνιδι tennis με επαθλο το οικιακο ηλεκτρικο ρευμα δωρεαν για ενα ολοκληρο ετος, διαγωνισμος με επαθλο ενα ταξιδι στις Η.Π.Α. για οσους επισκεπτες φερουν συσκευασιες προς ανακυκλωση, για να δουν απο κοντα το Γιαννη Αντετοκουνμπο, εκπαιδευση στη σωστη και ασφαλη χρηση του ποδηλατου και των ηλεκτρικων πατινιων απο το Ι.Ο.ΑΣ. \”Πανος Μυλωνας\”, δημιουργια eco-graffiti σε καμβα 3,5×4,0m με θεματικη \”η πρασινη & εξυπνη πολη του αυριο\” και πολλα αλλα. 


Τελος, τη Δευτερα 20 Ιανουαριου, τελευταια μερα του Eco-Fest 2020, θα διεξαχθει για τριτη συνεχομενη χρονια το “Eco-Mobility Conference”, το μεγαλυτερο συνεδριο για την ηλεκτροκινηση και τα εναλλακτικα καυσιμα, με ομιλητες απο την κεντρικη πολιτικη σκηνη, την τοπικη αυτοδιοικηση, τον ιδιωτικο τομεα και τον ακαδημαϊκο χωρο. Αναμεσα τους και στελεχη της Kosmocar, οι οποιοι θα τοποθετηθουν και θα ενημερωσουν σχετικα με την επομενη μερα της ηλεκτροκινησης και των εναλλακτικων καυσιμων στην Ελλαδα. 


Το Eco-Fest 2020 συνδιοργανωνεται απο την Ελληνικη Εταιρεια Ενεργειακης Οικονομιας (HAEE), την οικονομικη ιστοσελιδα insider.gr και το Δημο Αθηναιων. Μεγαλοι Χορηγοι στο Eco-Fest 2020 ειναι η Kosmocar, επισημος εισαγωγεας των Volkswagen, Audi και Skoda στην Ελλαδα και η Φυσικο Αεριο Ελληνικη Εταιρεια Ενεργειας.


Η εισοδος, η παρακολουθηση των εκθεματων και η συμμετοχη στις δρασεις ειναι δωρεαν για το κοινο. Ωρες λειτουργιας το Σαββατοκυριακο 10.00-20.00 ενω το 3ο Eco-Mobility Conference θα διεξαχθει τη Δευτερα, 10.00-18.00. Περισσοτερες πληροφοριες οι ενδιαφερομενοι μπορουν να βρουν στο https://www.eco-fest.org/ .

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!