100.000 SsangYong Tivoli σε χρόνο ρεκόρ

To νεο SsangYong Tivoli ξεπερναει το φραγμα παραγωγης των 100.000 μοναδων, σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα απο την εναρξη παραγωγης του. 

Στα μεσα Ιουνιου 2016 σε ειδικη τελετη στο εργοστασιο παραγωγης της Ν. Κορεας, περασε τη γραμμη παραγωγης το 100.000ο SsangYong Tivoli. Προκειται για το πρωτο μοντελο της SsagnYong που καταφερνει να ξεπερασει αυτο το στοχο σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα, απο την εναρξη της παραγωγης του. Το δημοφιλες SsangYong Rexton ειχε πιασει τον ιδιο στοχο, στο διπλασιο, σχεδον, χρονικο διαστημα. 

Η απολυτα επιτυχημενη εμπορικη πορεια των μοντελων που βασιζονται στην πλατφορμα του Tivoli (μαζι με το XLV) αποτυπωνεται στις εξαιρετικες πωλησεις τους, που συνεβαλαν στον 3πλασιασμο της κατηγοριας των compact SUV στην κορεατικη αγορα το 2015, σε συγκριση με το 2014, αλλα και στην επιπλεον αυξηση του εν λογω segment κατα ακομα 34% με βαση τις πωλησεις το πρωτο 5μηνο εφετος, σε σχεση με το αντιστοιχο διαστημα περυσι. Και σε αυτη την αγορα το brand name Tivoli εχει καθιερωθει ως το Νο 1 της κατηγοριας. Αξιζει να σημειωθει οτι σε παγκοσμιο επιπεδο οι πωλησεις των μοντελων που βασιζονται στην πλατφορμα του Tivoli, αυξηθηκαν κατα 55,9% για το διαστημα Ιανουαριου – Μαϊου 2016, σε σχεση με το ιδιο διαστημα περυσι. 

Οπως δηλωσε ο υπευθυνος παραγωγης της SsangYong «η επιτυχια του Tivoli, καθως και του XLV, που βασιζεται στην ιδια πλατφορμα, ειναι αποτελεσμα σκληρης δουλειας απο ολους, που στοχευει στην παραγωγη ποιοτικα αψογων προϊοντων. Θα κανουμε το καλυτερο που μπορουμε για να εξασφαλισουμε τη μεγιστοποιηση της ικανοποιησης των πελατων, ενισχυοντας την παραγωγικοτητα και την ποιοτητα που προσφερουμε μεσα απο τα αυτοκινητα μας».   

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!