143 ασθενοφόρα Peugeot, δώρο στο ΕΚΑΒ!

Τετοιες ειδησεις, θα επρεπε να τις βαζουμε ψηλα. Πολυ ψηλα. Σε καιρους χαλεπους, τωρα που το μνημονιο εχει αποψιλωσει το ΕΚΑΒ απο τον στολο των ασθενοφορων του και \”φως\” στον οριζοντα για αγορα νεων που θα καλυψουν τις τεραστιες αναγκες δεν υπαρχουν, υπαρχει το καλο παραδειγμα: H ελληνικη αντιπροσωπεια της Peugeot – εταιρεια μελος του Ομιλου Συγγελιδη – ανελαβε να παραδωσει στο Ιδρυμα Νιαρχος 143 υπερσυγχρονα ασθενοφορα, τα οποια θα δωρισει το Ιδρυμα στο ΕΚΑΒ.

Τα Peugeot Boxer θα διασκευαστουν σε ασθενοφορα στην Πορτογαλια, απο Πιστοποιημενο Διασκευαστη του εργοστασιου της PEUGEOT, που εξασφαλιζει την ποιοτητα που απαιτει ο γαλλικος κατασκευαστικος κολοσσος για τα οχηματα του.

Στον διαγωνισμο συμμετειχαν συνολικα 5 εταιρειες και η διαδικασια επιλογης ολοκληρωθηκε με την επικρατηση της PEUGEOT. Υπολογιζεται δε, οτι τα οχηματα θα παραδοθουν στο ΕΚΑΒ σε χρονο- ρεκορ απο την υπογραφη της συμβασης.

Ο Ομιλος Συγγελιδη θελοντας να συνεισφερει στο τεραστιο κοινωνικο εργο που επιτελει το Ιδρυμα Νιαρχος και ειδικοτερα στην συγκεκριμενη δωρεα, παρεχει για τα δυο πρωτα χρονια ζωης των οχηματων, δωρεαν την προληπτικη τους συντηρηση στα εξουσιοδοτημενα συνεργεια της PEUGEOT στην Επικρατεια.

Αξιζει να αναφερθει οτι το 2017 η PEUGEOT του Ομιλου Συγγελιδη, πλην των 143 Ασθενοφορων οχηματων στο Ιδρυμα Νιαρχος, εχει αναλαβει επισης και την παραδοση Ασθενοφορων οχηματων στην ΔΕΗ, τα Ηνωμενα Εθνη, την ΕΒΟΛ, τον Δημο Κεας, τα Λατομεια Κυριακιδης, την δωρεα 4 Ασθενοφορων οχηματων απο την εταιρεια Οδοσημανση στο ΕΚΑΒ, κ.α.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!