Από 17.400 ευρώ το νέο VW Polo R-Line

Με τον all time classic χιλιαρη TSI με τους 115 ιππους, το 7αρι DSG και εμφανιση που τα… σπαει, η νεα εκδοση για το δημοφιλεστατο μοντελο της Volkswagen, Polo, χρειαζοταν κατι ακομα για να γινει ελκυστικοτερο. Με την τιμη του να ξεκινα απο τα 17.400 ευρω, το Polo R-Line, τωρα εχει και αυτο που… ζητουσες. 


Μια νεα εκδοση για το δημοφιλες μοντελο της Volkswagen που στο περασμα του χρονου εχει αναδειχθει σε ενα παγκοσμιο best-seller, με περισσοτερες απο 17 εκατομμυρια πωλησεις! Το νεο Polo, που την Ανοιξη ψηφιστηκε ως το World Urban Car 2018, πλεον με την εκδοση R-Line αποκτα και εντονο σπορ χαρακτηρα, προσφεροντας ξεχωριστο design, γνησια οδηγικη απολαυση και υψηλο επιπεδο εξοπλισμου, σε ιδιαιτερα ελκυστικη τιμη. Η εκδοση R-Line ειναι διαθεσιμη με τον κινητηρα 1.0 TSI 115PS, τοσο με χειροκινητο οσο και αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων DSG 7-σχεσεων και ερχεται να προστεθει στην κορυφη της γκαμας του Polo, οσον αφορα στο επιπεδο εξοπλισμου. 




Εξωτερικα, ξεχωριζει το αεροδυναμικο πακετο R-Line (προφυλακτηρες, πλευρικα μαρσπιε, αεροτομη οροφης) ενω εντυπωσιαζουν οι νεας σχεδιασης σπορ ζαντες αλουμινιου 17 ιντσων \”Bonneville\” απο τη γκαμα της Volkswagen R. Τη δυναμικη εξωτερικη εμφανιση συμπληρωνουν τα πισω φωτιστικα σωματα LED. 


Στο εσωτερικο, ο εξοπλισμος ειναι αναβαθμισμενος σε σχεση με τις υπολοιπες εκδοσεις, δινοντας εμφαση στα σπορ χαρακτηριστικα. Πιο συγκεκριμενα, στο βασικο εξοπλισμο της εκδοσης R-Line περιλαμβανονται:
Sport καθισματα με υφασματινη επενδυση “Level” σε carbon look
Δερματινο πολυ-λειτουργικο τιμονι, που στην περιπτωση του αυτοματου κιβωτιου ταχυτητων DSG διαθετει και paddles 
Adaptive Cruise Control
Οθονη πολλαπλων ενδειξεων Plus
Διακοσμητικες επενδυσεις “Deep Iron”στο ταμπλο, στο πλαισιο της κεντρικης κονσολας και στα πανελ των εμπρος θυρων 
Μαυρη αποχρωση ουρανου
Κρυφος εσωτερικος φωτισμος Ambient
Air Care Climatronic 2 ζωνων


Αν το ζητουμενο ειναι η ακομα πιο εντονη διαφοροποιηση, υπαρχει διαθεσιμο και εσωτερικο πακετο εξοπλισμου R-Line που προσθετει επιπλεον σπορ πινελιες στο εσωτερικο. 
Ομως, επειδη ιδιαιτερη αξια εχουν και οσα δεν φαινονται στον απλο παρατηρητη αλλα συμβαλλουν στην απολαυση του οδηγου, το Polo R-Line εχει δεχθει και σημαντικες μηχανολογικες διαφοροποιησεις, που ενισχυουν τη σπορ αισθηση που προσφερει. 
Συγκεκριμενα, το Polo R-Line διαθετει:
Σπορ αναρτηση με χαμηλωμενο πλαισιο (-15mm)
Ηλεκτρονικα ελεγχομενο μπλοκε διαφορικο
Συστημα επιλογης οδηγικου προφιλ Driving Profile Selection με 4 επιλογες

Οχι μονο απο αποψη εξοπλισμου αλλα και τιμολογιακα, το Polo R-Line τοποθετειται στην κορυφη της γκαμας, σε ο,τι αφορα τους κινητηρες του ενος λιτρου. Συγκεκριμενα, η εκδοση με το χειροκινητο κιβωτιο ταχυτητων εχει ΠΤΛ 17.400 € ενω η εκδοση με το DSG αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων 7-σχεσεων εχει ΠΤΛ 19.450 €. Οι παραγγελιες του μοντελου εχουν ηδη ξεκινησει ενω υπαρχουν διαθεσιμα και ετοιμοπαραδοτα αυτοκινητα. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!