Mobile Drive : Stellantis και FΙΗ Mobile, δημιουργούν μια νέα συνεργασία

Mobile Drive : Stellantis και FΙΗ Mobile, δημιουργουν μια νεα συνεργασια


Mobile Drive

H FIH Mobile (θυγατρικη της Foxconn) και ο Ομιλος Stellantis, ανακοινωσαν τη δημιουργια της Mobile Drive, μιας νεας εταιρειας, η οποια θα ανηκει στους δυο ομιλους και θα εχει σαν σκοπο τη δημιουργια εξυπνων λυσεων για τις καμπινες των αυτοκινητων, οι οποιες θα αλλαξουν ριζικα τη σχεδιαση και θα προωθησουν τη δημιουργια εξυπνων και συνδεδεμενων αυτοκινητων. Αυτη η εξελιξη ερχεται ως συνεχεια του Συμφωνου Κατανοησης (Memorandum of Understanding), το οποιο υπογραφτηκε απο τα δυο μερη στις 18 Μαϊου του 2021.

Οι εξελιξεις που αφορουν στην τεχνολογια, στη συνδεσιμοτητα και στη διαδραστικη εμπειρια που προσφερει ενα αυτοκινητο στους επιβατες και τον οδηγο, αποτελουν μια απο τις βασικες προκλησεις που αντιμετωπιζει η αυτοκινητοβιομηχανια. Η Mobile Drive θα συνθεσει τις δυνατοτητες της Foxconn στη βιομηχανια της τεχνολογιας και των επικοινωνιων, με την εμπειρια της Stellantis στο χωρο του αυτοκινητου και θα εστιασει στην εξελιξη λυσεων πολυμεσων και τηλεματικης. Στοχος ειναι η δημιουργια εξυπνων λυσεων για τις καμπινες των αυτοκινητων, οι οποιες θα περιλαμβανουν και τεχνολογιες τεχνητης νοημοσυνης. Οι τεχνολογιες θα αφορουν στην εξελιξη λογισμικου, αλλα και συσκευων, οι οποιες θα προσφερουν μια νεα εμπειρια χρησης ενος αυτοκινητου. Το αυτοκινητο απο μια ξεχωριστη τεχνολογικη οντοτητα θα περιλαμβανεται σε ενα συνολο προηγμενων λειτουργιων που θα μπορει να απολαμβανει ο χρηστης, αλλαζοντας ετσι τον τροπο που ενα οχημα εντασσετε στην καθημερινοτητα των ανθρωπων.

Βλεπε επισης

336505 All New Civic e HEV Αυτο ειναι το νεο Civic

Η ανταλλαγη τεχνολογιων απο τις δυο πλευρες που συνθετουν τη νεα εταιρεια και η καθετη εφαρμογη τους στην εφοδιαστικη αλυσιδα, θα επιτρεψουν στη Mobile Drive να προσφερει κορυφαιες ψηφιακες υπηρεσιες που θα ακολουθουν το χρηστη κατα την παραμονη του στο αυτοκινητο, αλλα και ενω βρισκεται μακρια απο αυτο. Στο μελλον αυτες οι λυσεις δεν θα ειναι διαθεσιμες μονο στα οχηματα του Ομιλου Stellantis, αλλα θα προσφερονται και σε αλλους κατασκευαστες, αυξανοντας τη διεισδυση της Mobile Drive στο χωρο της παγκοσμιας αυτοκινητοβιομηχανιας.



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!