Άλλο ένα βραβείο για το Honda Civic Type R

Αλλο ενα βραβειο εβαλε στη… συλλογη του το Civic Type R της Honda, καθως οι αναγνωστες του γερμανικου περιοδικου “sport auto” το ψηφισαν ως το ‘Καλυτερο Εισαγομενο Μικρομεσαιο Σπορ Αυτοκινητο’ στη φετινη εκδοση του θεσμου. Περισσοτεροι απο 13.000 αναγνωστες ανεδειξαν το Civic Type R ως το καλυτερο στην  κατηγορια του κατα τη διαρκεια της ψηφοφοριας.
 

Φρεσκο ακομα απο το ρεκορ γυρου για προσθιοκινητα οχηματα που πετυχε στο θρυλικο Nürburgring Nordschleife τον Απριλιο, το ‘αγωνιστικο αυτοκινητο με εγκριση για το δρομο’ της Honda απεκρουσε τον ανταγωνισμο μοντελων οπως τα Seat Leon SC Cupra 300, Renault Megane GT TCe 205 και Kia Pro Cee’d GT.

Ειναι η δευτερη φορα που η Honda γευεται την επιτυχια στο διαγωνισμο “sport auto”, καθως η προηγουμενη γενια 2015 Civic Type R ειχε κατακτησει τον ιδιο τιτλο (‘Best Import Compact Sports Car’).

Το νεο Civic Type R επιταχυνει απο 0 στα 100 km/h σε 5,7 δευτερα εχοντας ενα βελτιστοποιημενο κινητηρα 2.0 VTEC TURBO που φερνει 320 ιππους στο δρομο. Η τελικη ταχυτητα εχει αυξηθει στα 272 km/h με την πισω αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων και το βελτιστοποιημενο πακετο αεροδυναμικης να παρεχουν εξαιρετικη ευσταθεια στις υψηλες ταχυτητες.

Το Honda SENSING ειναι στανταρ στη οικογενεια Civic και θεωρειται ενα απο τα πιο ολοκληρωμενα πακετα ασφαλειας στην κατηγορια του, με συστηματα οπως Collision Mitigation Braking System, Lane Keeping Assist και intelligent Adaptive Cruise Control.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!