Από 27.750 ευρώ το Honda CR-V

Διαθεσιμο μεσα απο το Δικτυο των Επισημων Εμπορων Honda, της εταιρειας Αδελφοι Σαρακακη Α.Ε.Β.Μ.Ε. ειναι το Honda CR-V, σε τιμη απο 27.750€, με οφελος για τον αγοραστη που φτανει μεχρι και τις 5.000€. Πιο συγκεκριμενα η τιμη της εκδοσης CRV Comfort 2WD τωρα ειναι 27.750€

Το μεγιστο οφελος των 5.000€ για τον πελατη ειναι ενας συνδυασμος εκπτωσης 3.000€ για την εκδοση CR-V 4WD MT και της χρησης του προγραμματος «Ολα ειναι Δυνατα». Συμφωνα με το προγραμμα «Ολα ειναι Δυνατα» οι υποψηφιοι ιδιοκτητες ενος Honda μπορουν τωρα να αποκτησουν το μοντελο Honda που επιθυμουν εκμεταλλευομενοι τα παρακατω οφελη:

•    5 χρονια δωρεαν service (μονο τα ανταλλακτικα), οπου καλυπτεται η περιοδικη συντηρηση των μοντελων Honda οπως αυτη εμφανιζεται μεσω του service reminder system του αυτοκινητου και περιγραφεται στο βιβλιο συντηρησης και εγγυησης

•    5 χρονια εγγυηση η 150.000 χλμ.


•    5 χρονια δωρεαν Οδικη Βοηθεια Honda Assist σε συνεργασια με την S.B.A.I. Mondial Assistance 


•    Συνεχιση του πολυ ανταγωνιστικου χρηματοδοτικου προγραμματος απο την Alpha Bank με ετησιο ονομαστικο επιτοκιο 5,9% (πλεον εισφορας 0,6%).


•    Παραλληλα η εταιρεια Αδελφοι Σαρακακη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχιζει το προγραμμα Honda Family, με το οποιο, οποιος εχει στην κατοχη του αυτοκινητο Honda, εξασφαλιζει δωρεαν ασφαλεια για ενα χρονο στον ιδιο καθως και σε οποιον απο την οικογενεια του θελει να αγορασει νεο Honda αυτοκινητο.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!