Από 14.790 ευρώ το Hyundai i10 Ν Line

 Με τιμες απο 14.790 ευρω για το χιλιαρι με τους 84 ιππους και απο 15.490 για το 1,2 λιτρων με τους 100 ιππους, η Hyundai ριχνει στην ελληνικη αγορα το ολοκαινουριο i10 N Line, το οποιο συνδυαζει το σχεδιασμο του Νεου i10 με τον σπορ χαρακτηρα και τη εμφανιση του τμηματος N. 


To ολοκαινουριο i10 N Line διαθετει εναν κινητηρα T-GDi 1.0 λιτρων με 100 PS και ροπη 172 Nm, ο οποιος προσφερει αυξημενη οδηγικη αποδοση καθως και εναν 1,2-λιτρων MPi 4-κυλινδρο κινητηρα με ροπη 84 PS και 118 Nm. Και οι δυο κινητηρες ειναι διαθεσιμοι με μηχανικο κιβωτιο πεντε σχεσεων και διαθετουν Energy Regeneration System.


Ο turbo κινητηρας διαθετει το συστημα διαρκως μεταβαλλομενης διαρκειας λειτουργιας των βαλβιδων (CVVD), του Hyundai Motor Group, που επιτρεπει τον ελεγχο της διαρκειας βυθισης των βαλβιδων εισαγωγης για οσο χρειαζεται, επιτυγχανοντας βελτιστοποιηση της αποδοσης, των εκπομπων ρυπων, καθως και της οικονομιας καυσιμου κατα 10%. 


Το μοντελο, το οποιο διαθετει ολοκληρωμενο πακετο συνδεσιμοτητας καθως και προηγμενα συστηματα ασφαλειας, ισορροπει στην αντιθεση μεταξυ των μαλακων επιφανειων και των επιθετικων γραμμων. Οι βελτιωσεις του εξωτερικου σχεδιασμου περιλαμβανουν ανασχεδιασμενους προφυλακτηρες και εμπρος μασκα, δινοντας του ακομη πιο δυναμικη εμφανιση που εμπνεεται απο τον μηχανοκινητο αθλητισμο. Οι νεες 16” ζαντες αλουμινιου και τα φωτα LED Daytime αναδεικνυουν την ξεχωριστη σχεδιαση του ολοκαινουριου i10 N Line και τονιζουν τη σπορ συμπεριφορα του αυτοκινητου.


Η εσωτερικη σχεδιαση του Νεου i10 N Line, εμπνευσμενη απο τον μηχανοκινητο αθλητισμο διαθετει τιμονι, λεβιε ταχυτητων και σπορ σκουρα καθισματα με το διακριτικο Ν. Το σπορ συνολο ολοκληρωνουν οι κοκκινοι δακτυλιοι εξαερισμου και τα μεταλλικα πενταλ.


Οπως και στο Νεο i10, το εσωτερικο του Νεου i10 N Line προσφερει νεανικη αισθηση σε συνδυασμο με χρηστικοτητα. Ενα απο τα σημαντικα στοιχεια του εσωτερικου χωρου ειναι το επιπλεον πλατος του οχηματος.


Το ολοκαινουριο i10 N Line διαθετει την, ηδη γνωστη απο το Νεο i10, σειρα νεων χαρακτηριστικων συνδεσιμοτητας, καθιστωντας το ηγετη στην κατηγοριας του. Διαθετει επισης, το πιο ολοκληρωμενο πακετο ενεργητικης ασφαλειας στην κατηγορια του με τις εξελιγμενες τεχνολογιες Hyundai SmartSense που πληρουν τα υψηλοτερα ευρωπαϊκα προτυπα ασφαλειας.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!