Πώς θα σου φαινόταν ένα ID.3 Cabrio;

 


  Σε μια ευχαριστα αιφνιδιαστικη κινηση, η Volkswagen κινητοποιει την παγκοσμια κοινοτητα των Μεσων Κοινωνικης Δικτυωσης, τα ευρεως γνωστα ως Social Media και θετει ενα πρωτοτυπο ερωτημα για την επομενη μερα της ηλεκτροκινησης: ID.3 σε cabrio εκδοση. Εσεις, πως θα το βλεπατε;”


  Το ερωτημα απευθυνει ευθεως ο κ. Ralf Brandstätter, CEO της Volkswagen Passenger Cars, στην προσωπικη σελιδα του στο LinkedIn: http://bit.ly/RALF_BRANDSTAETTER_ON_LINKEDIN_ID3_CABRIO. Καλει μαλιστα οσους επιθυμουν, να εκφρασουν ελευθερα την αποψη τους, καθως οπως ο ιδιος δηλωνει «η απολαυση της φυσης με την οροφη κατεβασμενη, παραλληλα με την αμεση, δυνατη επιταχυνση που προσφερει η ηλεκτροκινηση, θα προσφερε μια πρωτογνωρη, ξεχωριστη εμπειρια ελευθεριας».


  Οι σχεδιαστες της Volkswagen στο Wolfsburg, εχουν ηδη ετοιμες καποιες πρωτες προσεγγισεις του πως θα φαινοταν ενα ID.3 Cabrio. Εσεις, ποια αποψη θα ειχατε;



  Συμφωνα με τα επισημα στοιχεια για το 2020, το Volkswagen Group ηταν ο ξεκαθαρος ηγετης της αγορας ηλεκτροκινητων οχηματων στη Δυτικη Ευρωπη, τη χρονια που περασε, με μεριδιο περιπου 25% (2019: 14%). Συνολικα, περιπου 212.000 BEV η PHEVοχηματα Volkswagen παραδοθηκαν σε πελατες το 2020, απο τα οποια περιπου 134.000 αμιγως ηλεκτρικα. Απο αυτα, περιπου 56.500 ηταν οι πωλησεις του ολοκαινουργιου ID.3, σε μολις τεσσερις μηνες εμπορικης καριερας – διαθεσιμο απο τον Σεπτεμβριο.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!