Η BMW i4 M50, είναι το πρώτο e-Safety Car του MotoGP

Η BMW i4 M50, ειναι το πρωτο e-Safety Car του MotoGP


BMW

Παρουσιαση του πρωτου, αμιγως ηλεκτρικου αυτοκινητου ασφαλειας απο την BMW M: Η BMW M GmbH, ως “Official Car of MotoGP”, θα αποκαλυψει το νεο αυτοκινητο ασφαλειας BMW i4 M50 για το Παγκοσμιο Κυπελλο FIM Enel MotoE στον αυστριακο αγωνα του MotoGP στις 15 Αυγουστου στο Red Bull Ring. Αυτο θα αντικαταστησει το προηγουμενο safety car, BMW i8, το οποιο προσεφερε τις υπηρεσιες του στην κατηγορια ηλεκτρικων μοτοσικλετων, που εντασσεται στο προγραμμα του MotoGP.

BMW

Το νεο αυτοκινητο ασφαλειας του FIM Enel MotoE World Cup βασιζεται στην BMW i4 M50, που θα λανσαριστει το Νοεμβριο του 2021. Το πρωτο αμιγως ηλεκτρικο αυτοκινητο υψηλων επιδοσεων της BMW M GmbH θα προσφερει ισχυρη οδηγικη απολαυση. Εχοντας απο εναν ηλεκτροκινητηρα στον εμπρος και στον πισω αξονα, που παραγουν συνολικα 544 hp, και τεχνολογια πλαισιου M, προσφερει συναρπαστικες επιδοσεις. Στη συναισθηματικη οδηγικη εμπειρια συμβαλλει σε μεγαλο βαθμο ο ηχος του αυτοκινητου που αναπτυχθηκε ειδικα για ηλεκτρικα αυτοκινητα BMW M. Με ολα τα προσοντα της, η BMW i4 M50 αποτελει την ιδανικη βαση για χρηση ως αυτοκινητο ασφαλειας στο MotoE.

BMW

Βλεπε επισης

svg%3E Το Nissan GT-R50 κανει... πασαρελα στο Τοκιο

«Με την BMW i4 M50, κανουμε την εισοδο μας σε μια νεα εποχη και παρουσιαζουμε το πρωτο μας μοντελο M με αμιγως ηλεκτρικο συστημα κινησης», δηλωσε ο Markus Flasch, CEO της BMW M GmbH. «Με το πρωτο M BEV, χαρασσουμε τη μελλοντικη μας πορεια, με εναν εκρηκτικο συνδυασμο υψηλων επιδοσεων και ηλεκτροκινησης. Αποδεικνυουμε οτι ολα τα στοιχεια που ο κοσμος εκτιμα στα μοντελα Μ – η συναισθηματικη εμπειρια M με τον σπορ χαρακτηρα, την αφθονη ισχυ και τη δυναμικη συμπεριφορα – μπορουν να επιτευχθουν και με ενα αμιγως ηλεκτρικο οχημα. Ενω η εκδοση παραγωγης του τετραθυρου Gran Coupé θα κυκλοφορησει στην αγορα το φθινοπωρο, οι φιλοι μας μπορουν να απολαυσουν την παγκοσμια πρεμιερα του σε αγωνιστικες συνθηκες φετος το καλοκαιρι. Δεν  θα μπορουσε να υπαρχει πιο καταλληλο αυτοκινητο ασφαλειας για το MotoE απο την BMW i4 M50 – καθαροαιμες επιδοσεις, αμιγως ηλεκτρικη. Ανυπομονουμε για την πρεμιερα στο Spielberg».

BMW

Το FIM Enel MotoE World Cup αποτελει τμημα του παγκοσμιου πρωταθληματος MotoGP απο το 2019.  Η αμιγως ηλεκτρικη κατηγορια, με μοτοσικλετες της Energica, προσφερει συναρπαστικους αγωνες και συγκλονιστικες μαχες σωμα με σωμα σε μερικα απο τα πιο εμβληματικα σιρκουι στο καλενταρι του MotoGP.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!