Η Volvo επιδοτεί την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου

Οταν η Volvo λεει οτι μετατρεπεται σε εταιρια με μηδενικο περιβαλλοντικο αποτυπωμα, το εννοει. Και, σε ενα κρεσεντο δρασεων για την υλοποιηση του μεγαλοπνοου σχεδιου της για την ηλεκτροκινηση, με καινοτομες δρασεις κανει οντως τη βιωσιμη μετακινηση ολο και πιο προσιτη, ολο και πιο συμφερουσα, ολο και πιο κοντινη. Μετα απο την ετησια επιδοτηση του ρευματος που θα καψουν οσοι αγορασουν plug-in υβριδικο της μαρκας, η Volvo επιδοτει και την αγορα ηλεκτρικων ποδηλατων! 


Ηδη ολα τα νεα Plug-in υβριδικα μοντελα της σουηδικης εταιρειας προσφερονται με επιδοτηση ηλεκτροκινησης για ενα ετος, ενω καθε μοντελο της Volvo διατιθεται και σε εκδοση με Plug-in υβριδικη τεχνολογια. Οι ιδιαιτερα σημαντικες πρωτοβουλιες για το περιβαλλον και τις βιωσιμες μετακινησεις συμπληρωνονται τωρα απο τη Volvo Car Hellas με μια ενεργεια που αναδεικνυει ακομη περισσοτερο την οικολογικη συνειδηση της μαρκας. Με την αγορα καθε XC60 T8 Plug-in hybrid η XC90 T8 Plug-in hybrid προσφερεται επιδοτηση για την επιλογη ενος κορυφαιου ηλεκτρικου ποδηλατου απο την εταιρεια Electric Rev, αποκλειστικο αντιπροσωπο στην Ελλαδα των υψηλης ποιοτητας ποδηλατων Haibike. 




Με αυτο τον τροπο, η Volvo Car Hellas προσφερει ενα επιπλεον κινητρο στους κατοχους των Plug-in υβριδικων XC60 και XC90 να ενταξουν ακομη περισσοτερο την ηλεκτροκινηση στην καθημερινοτητα τους αλλα και να επεκτεινουν τις δυνατοτητες αναψυχης που προσφερουν τα κορυφαια SUV της Volvo.


Η επιλογη βασης ποδηλατων για τον κοτσαδορο απο τη σειρα των γνησιων αξεσουαρ Volvo εξασφαλιζει την ανετη και πρακτικη μεταφορα του ηλεκτρικου ποδηλατου. Ανακλινομενη, για να προσφερει ευκολη προσβαση στο χωρο αποσκευων με το ποδηλατο στη θεση του, η βαση αυτη ειναι μελος των ειδικα σχεδιασμενων αξεσουαρ φορτιου, τα οποια εχουν δοκιμαστει και εγκριθει απο τη Volvo Cars ωστε να ταιριαζουν αψογα στα αυτοκινητα της και να ειναι ανθεκτικα στη σκληρη χρηση.


Στις εκθεσεις του Δικτυου Επισημων Διανομεων Volvo, οι ενδιαφερομενοι εχουν την ευκαιρια να παρουν περισσοτερες πληροφοριες και να δουν τα ηλεκτρικα ποδηλατα, σε συνδυασμο με τον προτεινομενο εξοπλισμο για την ευκολη και ασφαλη μεταφορα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!