Ιδού το νέο Hyundai i30!

Λιγο πριν απο την επισημη, Παγκοσμια Πρεμιερα του στο Σαλονι Αυτοκινητου της Γενευης, τον Μαρτιο, το Hyundai i30 μας αποκαλυπτεται! Η κορεατικη μαρκα αποκαλυψε τις πρωτες, εντυπωσιακες εικονες του μοντελου, το οποιο διαθετει πληθος σχεδιαστικων αναβαθμισεων, οπως ανασχεδιασμενους προφυλακτηρες και νεους προβολεις LED, που προσφερουν μια ισχυροτερη, πιο εντονη και πιο ελκυστικη εμφανιση.


Οι εικονες που παρουσιαστηκαν αφορουν στο μοντελο N Line, οπου γινονται αισθητα μερικα απο τα πιο σημαντικα νεα σχεδιαστικα χαρακτηριστικα του μοντελου. Ο ανασχεδιασμενος μπροστινος προφυλακτηρας και η νεα μασκα με ανανεωμενο μοτιβο πλεγματος συνθετουν την ευρυτερη και ισχυροτερη εμφανιση του Νεου i30. Αυτα τα στοιχεια συμπληρωνονται απο τους νεους προβολεις LED και τα ενσωματωμενα φωτα ημερας σε σχημα V δημιουργωντας μια ακομη πιο εντυπωσιακη εικονα του αυτοκινητου.


Επιπροσθετα σχεδιαστικα χαρακτηριστικα για το Νεο i30 θα ανακοινωθουν τις επομενες ημερες που θα περιλαμβανουν νεους πισω προφυλακτηρες, πισω φωτα και νεες ζαντες αλουμινιου 16”, 17” και 18”. Ο εσωτερικος σχεδιασμος εχει επισης βελτιωθει, με ενα νεο ψηφιακο συστημα οργανων και μεγαλυτερη οθονη 10,25 ιντσων, μεταξυ αλλων αναβαθμισεων.

Ταυτοχρονα με το Νεο i30, η Hyundai θα κυκλοφορησει μια εκδοση N Line του δημοφιλους i30 Wagon, που σημαινει οτι το σπορ trim level της εταιρειας θα ειναι διαθεσιμο για πρωτη φορα για ολους τους τυπους αμαξωματος του i30.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!