Νέες διακρίσεις για τα μοντέλα της Peugeot

Στην… εδρα της, στο Παρισι και στο στο Μεγαρο των Απομαχων (Hôtel des Invalides), εκει οπου πραγματοποιηθηκε -στις 29 Ιανουαριου- το 34ο Διεθνες Φεστιβαλ Αυτοκινητου, η Peugeot απεσπασε δυο βραβεια. Το νεο Peugeot 508 κερδισε το βραβειο \”Grand Prix\” ως το πιο ομορφο αυτοκινητο της χρονιας και το Peugeot e-LEGEND απεσπασε το βραβειο «Grand Prix» ως το πιο ομορφο πρωτοτυπο μοντελο της χρονιας. 


Ο Διευθυνων Συμβουλος της γαλλικης μαρκας, Jean Philippe Imparato, και ο επικεφαλης του τμηματος σχεδιασμου της Peugeot, Gilles Vidal, παρελαβαν τα δυο βραβεια. 

To Peugeot e-LEGEND

Βεβαια, αυτα δεν ηταν τα μονα \”βραβεια\” που εχουν παρει τα δυο μοντελα της Peugeot.  Απο τον Οκτωβριο του 2018, οποτε και λανσαριστηκε η ριζοσπαστικη μπερλινα Peugeot 508, εχει συγκεντρωσει ηδη περισσοτερες απο 10.000 παραγγελιες στην Ευρωπη. 

To Peugeot e-Legend ξανα, για να το εμπεδωσεις

Απο την αλλη, το πρωτοτυπο Peugeot e-LEGEND ενσωματωνει ολες τις νεες τεχνολογιες της Peugeot που το καθιστουν ως ενα 100% αυτονομο, ηλεκτρικο οχημα με πληρη συνδεσιμοτητα και μεγιστη δυνατοτητα προσωποποιησης. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!