Νέο Fiat Panda : Διαθέσιμο και στην Ελληνική αγορά

 


  Διατηρωντας σταθερα την κορυφη μαζι με το Fiat 500 στην Ευρωπαϊκη αγορα αυτοκινητων πολης, το Fiat Panda, αποτελει ενα απο τα πλεον θρυλικα ονοματα στην ιστορια του αυτοκινητου, με μια επιτυχημενη πορεια ανω των 40 ετων. Σημερα το δημοφιλες μοντελο γυριζει σελιδα και εξελισσεται, προσφεροντας περισσοτερη τεχνολογια, προηγμενες λυσεις συνδεσιμοτητας, αλλα και μια σειρα εκδοσεων που ταιριαζουν στις διαφορετικες απαιτησεις των αγοραστων. Η ανανεωμενη εξωτερικη εμφανιση συνδυαζεται με μια συνολικα αναβαθμισμενη καμπινα επιβατων που ειναι διαθεσιμη και με νεο συστημα πολυμεσων. Η νεα αυτη προσθηκη περιλαμβανει μια κεντρικα τοποθετημενη οθονη αφης 7’’, η οποια διαθετει και μια εξυπνη θεση για τη συσκευη του κινητου τηλεφωνου, ετσι ωστε ο οδηγος και ο συνοδηγος να μπορουν να χειριζονται με ευκολια και ασφαλεια τις προηγμενες δυνατοτητες συνδεσιμοτητας που περιλαμβανουν εκτος των αλλων και δυνατοτητα mirroring.  

 


  Για οσους αναζητουν την πρακτικοτητα και το ελαχιστο κοστος στις καθημερινες τους μετακινησεις, η εκδοση Πόλη Life αποτελει την πλεον προσιτη λυση, προσφεροντας παραλληλα ολα τα απαραιτητα στοιχεια εξοπλισμου για ανετες και ασφαλεις αστικες μετακινησεις. Διατηρωντας το value-for-money χαρακτηρα που παραδοσιακα χαρακτηριζει το Panda, προσθετει επιπλεον επιλογες ανεσης, διαθετοντας την ιδια στιγμη και μια πιο συγχρονη αισθητικη. Η εκδοση ειναι διαθεσιμη με το νεο υβριδικο συνολο των 70 ιππων. 

 


  Αντιστοιχα, με εμφαση σε οσους αγαπουν ενα πιο δυναμικο τροπο ζωης, η εκδοση Sport συνδυαζει τη χρηστικοτητα με την σπορ εμφανιση που τονιζουν οι ειδικης σχεδιασης τροχοι αλουμινιου των 16΄΄και το σκουρο εσωτερικο με τις κοκκινες λεπτομερειες. Το νεο συστημα πολυμεσων με την οθονη των 7’’ συμπληρωνει την εικονα ανεβαζοντας σε ενα νεο επιπεδο τις δυνατοτητες συνδεσιμοτητας. Η εκδοση Sport ειναι αποκλειστικα διαθεσιμη με το νεο υβριδικο συνολο 1.0 70hp.

 


  Τελος για τους φιλους της περιπετειας, οι εκδοσεις Πόλη Cross και Cross επιβεβαιωνουν για ακομα μια φορα τη δυνατοτητα του Panda να αποτελει ιδανικο οχημα και για τις μικρες οι μεγαλες αποδρασεις. Η αυξημενη αποσταση απο το εδαφος και η σχεδιαση με τα offroad χαρακτηριστικα δινουν το στιγμα του μοντελου που πρωτο εφερε την τεχνολογια 4x4 στα αυτοκινητα πολης και εθεσε σειρα ρεκορ σε ολο τον κοσμο. Οι εκδοσεις Πόλη Cross και Cross ειναι διαθεσιμες τοσο σε δικινητες εκδοσεις (με υβριδικο κινητηρα), οσο και τετρακινητες (με κινητηρα Twinair 85hp). Ανεξαρτητα απο την επιλογη κινησης, οι δυο εκδοσεις χαρακτηριζονται απο την αυξημενη χρηστικοτητα που προσφερει η αυξημενη αποσταση απο το εδαφος, αλλα και τον πλουσιο εξοπλισμο. 

 


  Παρα τις σημαντικες αναβαθμισεις, το νεο Panda διατηρει τον τιτλο του πλεον προσιτου υβριδικου μοντελου της Ελληνικας αγορας. Οι τιμες του νεου Panda ξεκινουν απο τις 10.990 ευρω για την υβριδικη εκδοση 1.0 Πόλη Life, ενω –οπως και το συνολο της γκαμας των μοντελων της Fiat– καλυπτεται απο 5ετη εργοστασιακη εγγυηση με ισχυ εως 200.000χλμ. και αντιστοιχης διαρκειας υπηρεσια οδικης βοηθειας.  

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!