‘Ραντεβού στα Τυφλά’ με μία Ford Mustang μέσα από την εφαρμογή Tinder

Ερωτευσιμη η Mustang απο μονη της


H Krysta και ο Oliver, o Edward και η Eve, ακομα και ο Tom και ο Matt ειναι μερικα απο τα ζευγαρια που ειχαν την ευκαιρια να γνωριστουν σε ενα “Ραντεβου στα Τυφλα” μεσα σε μια Ford Mustang.
Μεσα απο τη δημοφιλη εφαρμογη γνωριμιων Tinder, οι χρηστες ειχαν τη δυνατοτητα να αποδεχθουν το μηνυμα που τους καλουσε στο ραντεβου κανοντας απλα swipe προς τα δεξια στην οθονη του κινητου τους.

Ο θεος Ερωτας επιασε δουλεια για τα καλα καθως πεντε τυχερα ζευγαρια απολαυσαν ενα ‘ραντεβου στα τυφλα’ με μια Ford Mustang – πανω απο 1,5 εκατομμυρια χρηστες χρησιμοποιησαν την εφαρμογη Tinder.


Τα ζευγαρια δημιουργηθηκαν κανοντας δεξι swipe (swiping right) σε ενα μηνυμα που υποσχοταν: «Ειναι το ραντεβου που περιμενατε – η Ford Mustang θελει να σας παει σε ενα ραντεβου στα τυφλα που ομοιο του δεν υπαρχει ». Το ραντεβου περιελαμβανε την οδηγηση μιας Ford Mustang στους δρομους του Λονδινου και κατεληγε σε ενα drive-in με μια ρετρο ταινια για δυο. Για να λειωσει ο παγος μεταξυ των ζευγαριων, κατα τη διαρκεια της γνωριμιας τους και οσο βρισκονταν καθοδον, τα ζευγαρια απαντουσαν σε ερωτησεις του τηλεοπτικου κωμικου πρωταγωνιστη Jarred Christmas για τα παντα, απο “belfies” μεχρι κρυφα τατου.


Βρηκαν την αληθινη αγαπη;  Παρακολουθηστε το βιντεο για να μαθετε: 

«Τι καλυτερο για αρχη απο το βγαινεις ραντεβου με μια Ford Mustang. Ειναι ενα θρυλικο αυτοκινητο με εμφυτη γοητεια που μαγνητιζει» δηλωσε ο Jim Farley, executive vice president & president, Ευρωπης, Μεσης Ανατολης και Αφρικης, της Ford Motor Company.

«Οι Mustang αλλαξαν για παντα την αποψη του κοσμου για τα Αμερικανικα, σπορ αυτοκινητα. Η εφαρμογη Tinder αλλαξε τον τροπο γνωριμιας των ανθρωπων. Ηταν λογικο να συνεργαστουμε για να πυροδοτησουμε μερικες νεες διασυνδεσεις,» δηλωσε ο Derek Callow, vice president international, Tinder.


Η εφαρμογη Tinder
Το Tinder app λανσαριστηκε το 2012 και ειναι η παγκοσμιως κορυφαια κοινωνικη εφαρμογη για νεες γνωριμιες. Εχοντας εξαπλωθει σε ολο τον κοσμο, προσφερει τη δυνατοτητα σε ατομα απο 196 χωρες να κανουν swipe στα δεξια για  να συνδεθουν με αλλους. Ετσι κατατασσεται αναμεσα στις 10 κορυφαιες εφαρμογες lifestyle σε πανω απο 110 χωρες. Το 2015, η εταιρεια λανσαρισε την Tinder Plus, προσφεροντας στους χρηστες προσβαση σε premium χαρακτηριστικα, Rewind και Passport. Καθε μερα, 26 εκατομμυρια ταιριασματα γινονται στο Tinder με πανω απο 20 εκατομμυρια μεχρι σημερα.

Παρακολουθηστε πεντε τυχερα ζευγαρια να γνωριζονται μεταξυ τους μεσα απο ερωτησεις για “belfies” και τατουαζ

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=55uCGbEDbT8]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!