Σαρώνει σε πωλήσεις το Ford Ranger Raptor στην Ελλάδα

Με το που εμφανιστηκε, εγινε το ονειρο του.. μισου πληθυσμου. Ειναι παντοδυναμο. Ειναι εντυπωσιακο. Ειναι μια \”πολεμικη μηχανη\”. \”Προκαλει\” για αλματα, περασματα μεσα απο ποταμια, παντιλικια σε χωμα και πολλα ακομα. Ο λογος για το Ford Ranger Raptor, το κορυφαιο pick-up μοντελο της Ford, το οποιο εχει γινει τοσο δημοφιλες (και) στη χωρα μας, που αναγκαζει την εταιρεια με το μπλε οβαλ να εισαγει εσπευσμενα περισσοτερα Raptor, ωστε να ανταποκριθει στη ζητηση! 


Υπερβολες; Απο την πρωτη στιγμη που παρουσιαστηκε, το νεο Ranger Raptor «εσπασε ταμεια» συνεισφεροντας καθοριστικα στην κατακτηση της κορυφης στην Ευρωπη στην κατηγορια των pick-up μοντελων καταγραφοντας μεριδιο ανω του 30%. Ειδικοτερα στην Ελλαδα, ηδη στο διαστημα Ιανουαριου – Ιουλιου 2020 οι παραγγελιες του Ranger Raptor εχουν ξεπερασει τα επιπεδα του 2019 συνεισφεροντας στο 36% των πωλησεων του μοντελου Ranger.


Ξεπερνωντας καθε προσδοκια, η αυξημενη ζητηση του Ranger Raptor εξωθησε τη δυνατοτητα παραγωγης του στα ορια, αυξανοντας παραλληλα την αναμονη των πελατων για την αποκτηση της «πολεμικης μηχανης» με τις κορυφαιες επιδοσεις και τις αδιαπραγματευτες δυνατοτητες κινησης. 


Τωρα ομως, ολα αυτα αποτελουν παρελθον! Βαζοντας τελος στην αναμονη, η Ford Motor Ελλας καταφερε να εξασφαλισει για την ελληνικη αγορα αυξημενο αριθμο διαθεσιμων οχηματων, τα οποια αναμενεται να μειωσουν στο μισο το χρονο παραδοσης μεχρι το τελος της χρονιας που διανυουμε, δινοντας ετσι στους υποψηφιους πελατες τη δυνατοτητα να ζησουν το ονειρο τους ακομη πιο συντομα.


Το νεο Ford Ranger Raptor διατιθεται με τον κινητηρα πετρελαιου 2.0L EcoΒlue που αποδιδει 213 PS και ροπη 500 Nm και συνοδευεται απο το προηγμενο αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων 10 σχεσεων της Ford. 


Στον στανταρ εξοπλισμο του περιλαμβανονται μεταξυ αλλων το ενισχυμενο σασι, οι «αγωνιστικες» αναρτησεις FOX με σπειροειδη ελατηρια εμπρος και πισω και εκκεντρα τοποθετημενα αμορτισερ, τα οποια διαθετουν συστημα Position Sensitive Damping, το εξελιγμενο συστημα μεταδοσης Terrain Management με 6 προγραμματα λειτουργιας (Normal, Sport, Grass/Gravel/Snow, Mad/Sand, Rock και Baja), καθως και το πολυτελες εσωτερικο με δερμα και σπορ καθισματα Raptor.


Το Raptor αποτελει προϊον συνεργασιας της μπλε οβαλ εταιρειας με την Ford Performance, ασκωντας απο την πρωτη κιολας στιγμη ακαταμαχητη ελξη και γοητεια σε οσους δεν συμβιβαζονται με τιποτα λιγοτερο απο ενα απολυτο μηχανημα οδηγησης για κινηση σε καθε επιφανεια. 
 

Δες εδω βιντεο με τις δυνατοτητες του Ranger Raptor. 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=U94wDbctu1U]


Ο πλουσιος στανταρ εξοπλισμος του Ford Ranger Raptor περιλαμβανει:
 
Ενισχυμενο πλαισιο
Αγωνιστικες αναρτησεις Ford Performance (FOX)
6 επιλεξιμα προφιλ οδηγησης (Terrain Management)
Κλειδωμα πισω διαφορικου
Προβολεις Xenon και προβολεις ομιχλης LED εμπρος
Αισθητηρες σταθμευσης πισω
Καμερα οπισθοπορειας


Εργοστασιακο συναγερμο
7 αεροσακους (οδηγου, συνοδηγου, πλευρικους, οροφης και γονατων οδηγου)
Συστημα αντιμπλοκαρισματος των φρενων (ABS) και συστημα ευσταθειας (ESC
Συστημα αποτροπης συγκρουσης (Collision Mitigation System)
Ελεγχο ταχυτητας με ρυθμιζομενο συστημα περιορισμου της (ASLD), αυτοματο φρεναρισμα (AEB) και εξυπνη υποβοηθηση ελεγχου της ταχυτητας (ISA)
Υποβοηθηση διατηρησης λωριδας (LKA)
Αναγνωριση πινακιδων οριου ταχυτητας
4 Ηλεκτρικα παραθυρα
Εξωτερικους καθρεφτες ηλεκτρικα θερμαινομενους, ρυθμιζομενους και αναδιπλουμενους
Ζαντες ελαφρου κραματος 17\” Dyno Grey
Ελαστικα All-Terrain LT285/70R17
SYNC 3, με συστημα ακυρωσης θορυβου (Active Noise Cancelling), USB, οθονη αφης 8\”, 6 ηχεια, συστημα πλοηγησης.
Αυτοματο διζωνικο ηλεκτρονικο κλιματισμο (DEATC)
Δερματινη επενδυση καθισματων
Θερμαινομενα καθισματα οδηγου και συνοδηγου
Ηλεκτρικα ρυθμιζομενο καθισμα οδηγου/συνοδηγου με 8 ρυθμισεις και λογοτυπο Raptor
Ηλεκτρικη κλειδαρια πορτας καροτσας
Ηλεκτρικες κλειδαριες με συστημα διπλοκλειδωματος
Συστημα εισοδου και εκκινησης χωρις κλειδι

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!