Τι συμβαίνει με τη Mitsubishi στην Ελλάδα


Προκαλεσε συζητησεις η ανακοινωση του ομιλου Σαρακακη για την αναπροσαρμογη της στρατηγικης της Mitsubishi στην Ευρωπη. Πολλοι θεωρησαν οτι \”η Mitsubishi φευγει απο τη Γηραια Ηπειρο\” και συνεπως απο την Ελλαδα. Ο Σαρακακης, διαβεβαιωνει για το αντιθετο. Προς επιρρωση τουτου, η εισαγωγικη της Mitsubishi στην Ελλαδα, αντι για τη… φυγη που προανηγγειλαν ορισμενοι, ανακοινωσε οτι συνεχιζονται κανονικα οι πωλησεις και η υποστηριξη των μοντελων της ιαπωνικης μαρκας στη χωρα μας.

H Mitsubishi Motors Corporation ανακοινωσε προσφατα το νεο μεσοπροθεσμο πλανο της, στοχος του οποιου ειναι η βελτιωση των οικονομικων της αποτελεσματων, δινοντας εμφαση στις ενεργειες μειωσης του λειτουργικου κοστους και του κοστους παραγωγης, καθως και στον επανασχεδιασμο της στρατηγικης της στις επιμερους αγορες αναλογως των εκαστοτε ευκαιριων και ρισκων.


Στο πλαισιο αυτο, μια σειρα απο παραγοντες με κυριοτερο τον αυστηρο κανονισμο CAFÉ για την μειωση των ρυπων CO2 που εχει επιβληθει στις αυτοκινητοβιομηχανιες που δραστηριοποιουνται στην Ευρωπη και ο οποιος οδηγει σε ιδιαιτερα αυξημενα κοστη παραγωγης, αναγκαζουν τον ιαπωνικο ` κολοσσο να προσαρμοσει αναλογα τη γκαμα των μοντελων που θα διατιθενται τα επομενα χρονια στην Ευρωπη.

Η Mitsubishi Motors Corporation διαβεβαιωνει τοσο τους υπαρχοντες οσο και τους μελλοντικους αγοραστες των προϊοντων της οτι οι υπηρεσιες after sales (διαθεση ανταλλακτικων και τεχνικη υποστηριξη) θα συνεχισουν να παρεχονται απροσκοπτα στις επιμερους Ευρωπαϊκες αγορες καθως τα οχηματα της θα εξακολουθουν να παραγονται και να διατιθενται σε αλλες αγορες. Αντιστοιχα, η Αδελφοι Σαρακακη ΑΕΒΜΕ, Επισημος Εισαγωγεας της Mitsubishi Motors απο το 1963 στην Ελλαδα δεσμευεται προς τους υφισταμενους και μελλοντικους πελατες που την εμπιστευονται οτι θα συνεχιζει να υποστηριζει τοσο τις πωλησεις των διαθεσιμων μοντελων της μαρκας οσο και τις υπηρεσιες after sales μεσα απο το Δικτυο των Επισημων Εμπορων και Εξουσιοδοτημενων Επισκευαστων της.


Ο Ομιλος Επιχειρησεων Σαρακακη δραστηριοποιειται στην Ελλαδα απο το 1922 σε μια σειρα απο κλαδους σχετιζομενους με την ιδιωτικη και επαγγελματικη μετακινηση και τα βιομηχανικα και κατασκευαστικα μηχανηματα. Εκπροσωπει κορυφαιους κατασκευαστες οπως Honda Motors, Mitsubishi Motors, Volvo, Renault Trucks, Komatsu, Massey Ferguson, Honda Marine, Volvo Penta καθως και τα ελαστικα Kumho Tyres, Infinity κ.α. Επιπλεον, οσον αφορα τις υπηρεσιες, η εταιρεια Απολλων Α.Ε., συμφεροντων του Ομιλου Επιχειρησων Σαρακακη, δραστηριοποιειται στην Ελληνικη ασφαλιστικη αγορα για πανω απο 60 χρονια, παρεχοντας ολοκληρωμενες υπηρεσιες ασφαλισης και διαχειρισης κινδυνων.

Τα τελευταια χρονια, ο Ομιλος Επιχειρησεων Σαρακακη εφαρμοζει ενα φιλοδοξο πλανο αναπτυξης επεκτεινοντας συνεχως το ευρος των προϊοντων και των υπηρεσιων του τοσο στην ελληνικη αγορα οσο και στις αγορες της Κυπρου και των Βαλκανιων.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!