Η Kosmocar-Skoda σου στέλνει video από το service!


Δεν τις αναβαθμισε απλα, αλλα τις πηγε πολλα… levels παραπανω τις υπηρεσιες after sales για τους πελατες της, η Kosmocar-SKODA. Γιατι τωρα, ο ιδιοκτητης αυτοκινητου της μαρκας, μπορει να επιλεξει που θα γινει η παραδοση του αυτοκινητου του για το service, που η επιστροφη, αλλα και να παιρνει σε πραγματικο χρονο φωτογραφιες και videos για να συνεννοηθει με τους τεχνικους για επιπλεον εργασιες! 


Σκοπος, λεει η Kosmocar, ειναι να παρεχει στους κατοχους μοντελων της SKODA μια ολοκληρωμενη εμπειρια ανεσης, ασφαλειας και ευκολιας για τη συντηρηση του αυτοκινητου τους. Οι νεες υπηρεσιες εντασσονται στο προγραμμα SKODA ONE που εχει παρουσιασει η Kosmocar-SKODA ειδικα για τους πελατες και κατοχους μοντελων της μαρκας λαμβανοντας υπ’ οψιν τις ξεχωριστες αναγκες και επιθυμιες και ειναι μελετημενες ωστε να ταιριαζουν στο πνευμα της εποχης, με ιδιαιτερη εμφαση στους κανονες υγιεινης και ατομικης προστασιας. 




Συγκεκριμενα, στη διαθεση των κατοχων μοντελων της SKODA ειναι αμεσα οι εξης υπηρεσιες, στο δικτυο Εξουσιοδοτημενων Συνεργατων Service της Kosmocar:

Pick-up & Delivery – η παραλαβη για το service και η επιστροφη-παραδοση του αυτοκινητου, γινεται στο χωρο που θα υποδειξει ο πελατης, με γνωμονα παντα την καλυτερη εξυπηρετηση του, με σχολαστικη τηρηση ολων των προβλεπομενων κανονων υγιεινης. Παρεχεται ακομα και ασφαλιστικη καλυψη στην απιθανη περιπτωση που το αυτοκινητο υποστει καποια φθορα κατα το διαστημα που μεσολαβει απο την παραλαβη και επιστροφη του στον κατοχο του. 

SKODA Online Service – ο πελατης λαμβανει e-mail η sms και αποκτα online προσβαση για ενημερωση με φωτογραφιες η video για τις επιπλεον εργασιες που ενδεχομενως προκυψουν κατα τον ελεγχο στο συνεργειο και το κοστος αυτων και δινει τη σχετικη εγκριση.  

Clean Plus – καθαρισμος και απολυμανση του συστηματος κλιματισμου του αυτοκινητου, ελεγχος της αποδοσης του, αντικατασταση του φιλτρου καμπινας και τοποθετηση φιλτρου ενεργου ανθρακα, δωρεαν ελεγχος βασικων σημειων (μπαταρια, μακτρα υαλοκαθαριστηρων, ελαστικα, φρενα – τακακια και δισκοπλακες – και χειροφρενο).

Κοινος παρονομαστης ολων των υπηρεσιων ειναι η ασφαλεια, η κορυφαια εξυπηρετηση, η ανεση και η ευκολια την οποια η Kosmocar-SKODA επιδιωκει παντα να προσφερει σε ολους τους πελατες της. 

Αν θες να μαθεις περισσοτερες λεπτομερειες για τις νεες υπηρεσιες, μπορεις να απευθυνθεις στο δικτυο της Kosmocar σε ολη την Ελλαδα η κανοντας κλικ εδω.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!