Σαρώνει τα βραβεία της JD Power η Nissan

Ενα νεο κεφαλαιο ξεδιπλωνεται για την Nissan, με τεσσερα οχηματα της να εχουν κατακτησει κορυφαιες διακρισεις στην κατηγορια τους, συμφωνα με τις προσφατη ερευνα J.D. Power 2020 Automotive Performance, Execution and Layout (APEAL).
 


Οι τεσσερις διακρισεις της  Nissan σε ισαριθμες κατηγοριες, ηταν οι περισσοτερες απο καθε αλλη μαρκα οχηματων μαζικης αγορας, στην ερευνα  APEAL 2020.


Το ολοκαινουργιο 2020 Sentra ηρθε πρωτο σε επιδοσεις για την Nissan, σημειωνοντας 42 ποντους πανω απο το μεσο ορο της κατηγοριας του (compact car), το ολοκαινουργιο Versa σημειωσε 41 ποντους μπροστα απο τον μεσο ορο της κατηγοριας του (μικρο αυτοκινητο), το Maxima βρεθηκε 30 ποντους μπροστα απο τον μεσο ορο της κατηγοριας του (μεγαλο αυτοκινητο) και το  Armada καταταχθηκε 25 ποντους μπροστα απο τον μεσο ορο της κατηγοριας του (μεγαλο SUV). Αξιζει να σημειωθει  οτι για το Nissan Maxima, αυτη ειναι η τριτη, κατα σειρα,  νικη στην ερευνα APEAL, στην κατηγορια του. 

 


«Η ικανοποιηση των πελατων μας απαιτει μια συνδυασμενη προσπαθεια σε συνεργασια με τους αντιπροσωπους μας», δηλωσε ο Mike Colleran, ανωτερος αντιπροεδρος, Μαρκετινγκ και πωλησεων  στις ΗΠΑ της Nissan North America. \”Αναβαθμιζουμε γρηγορα  την γκαμα μας με οχηματα που συναρπαζουν τοσο στο σχεδιασμο οσο και στις επιδοσεις  και οι αντιπροσωποι μας ειναι οι ειδικοι που ταιριαζουν τα αυτοκινητα μας  με τις αναγκες των πελατων, γεγονος που ισοδυναμει με αυτα τα εξαιρετικα αποτελεσματα.\”


Μεταξυ των εταιρειων αυτοκινητων μαζικης αγορας η Nissan βελτιωσε την καταταξη της, ανεβαινοντας απο την 14η  θεση το 2019 στην 6η το 2020.

Τωρα, στο 25ο ετος της, η ερευνα  JD Power APEAL μετρα το συναισθηματικο  “δεσιμο” και τον ενθουσιασμο των ιδιοκτητων με το νεο οχημα τους σε 37 χαρακτηριστικα, που εκτεινονται απο την  ανεση και την  πολυτελεια που αισθανονται οταν καθονται στην θεση του οδηγου, εως την αισθηση που εισπραττουν οταν πατουν το γκαζι. Αυτα τα χαρακτηριστικα συγκεντρωνονται για να διαμορφωσουν την  συνολικη βαθμολογια του δεικτη APEAL, που μετραται σε κλιμακα 1.000 ποντων.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!